Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

’n Goede aankoopmakelaar Amersfoort

Wilt u graag een eigen huis kopen en bent u dus op zoek naar een prettige en goede aankoopmakelaar? Amersfoort is de plek waar u graag wilt gaan wonen? Dan hebt u het voor het uitkiezen, want er zijn vele makelaars te vinden in deze plaats. Toch kan er maar een de beste zijn en dat is Margitte Schoof Makelaardij. Aan ons hebt u een heel klantgerichte en betrokken aankoopmakelaar. Amersfoort is ons thuis en dat betekent dat wij de woningmarkt goed kunnen inschatten. Wij hebben al vele jaren ervaring met het verkopen en kopen van huizen in deze plaats en daardoor kunt u niet meer om ons  heen als een zorgvuldige en professionele aankoopbegeleiding wilt hebben. Wij zijn simpelweg de beste aankoopmakelaar van Amersfoort. Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Wij bewijzen ons keer op keer weer als een prettige en betrokken aankoopmakelaar. Amersfoort kent dan ook al heel wat mensen die dankzij ons hun droomwoning hebben gevonden. Wilt u dit ook? En graag op korte termijn? Wacht dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor ons te kiezen. Bij ons kunt u altijd meteen terecht, want wij hanteren geen wachttijden. Wij horen graag van u!

Een professionele aankoopmakelaar. Amersfoort heeft ‘t!

Het is een feit dat u voor een betrouwbare aankoopmakelaar Amersfoort niet over moet slaan. Hier vindt u namelijk Schoof Makelaardij, waar u altijd goed geholpen wordt bij het kopen van een eigen huis in deze stad. Wij begeleiden u van A tot Z. Het proces gaat zo ongeveer als volgt:

  • Wij brengen tijdens een kennismakingsgesprek uw wensen in kaart, zodat het duidelijk is wat voor een woning u zoekt
  • Vervolgens plaatsen wij deze gegevens in het NVM-uitwisselingssysteem, wat er voor zorgt dat er snel geschikte woningen uit komen rollen
  • Voorts gaan we met u mee naar de bezichtigingen. Dankzij onze ervaring op dit vlak kunnen wij de plus- en minpunten van een huis snel in kaart brengen, zodat u een oordeel kunt vellen.
  • Wanneer u uw droomwoning gevonden heeft met onze hulp, dan blijven wij u bijstaan tot het moment dat u de sleutel krijgt en uw droomhuis kunt betreden.

Kortom, er wordt goed voor u gezorgd door ons als aankoopmakelaar. Amersfoort zal daarom binnenkort ook uw nieuwe woonplaats worden! Dus zoekt u nog een goeie aankoopmakelaar te Amersfoort? Kom dan naar Schoof Makelaardij en u zit gebakken!

Veel voordeel dankzij ons

U wilt ‘t natuurlijk niet meemaken dat uw nieuwe woning voor veel te veel geld aan u wordt verkocht. U wilt daar in ieder geval niet achteraf achterkomen, want dat is dan vaak het geval. Wij zorgen ervoor dat u met eerlijke prijzen te maken krijgt en niet afgezet wordt. Dat kunt u van ons verwachten als aankoopmakelaar in Amersfoort. Wij kunnen een uitstekende inschatting maken van de huizenprijzen in deze plaats, omdat wij hier al jaren werkzaam zijn en alle ontwikkelingen op de voet volgen. Bovendien zorgen wij altijd voor aantrekkelijke tarieven voor onze diensten, zodat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten. Om de prijs hoeft u het dus niet te laten om ons in te schakelen als aankoopmakelaar. Amersfoort is onze vestigingsplaats, dus de reis naar ons is ook niet lang. Ook dat scheelt weer in tijd en kosten. Wilt u meer weten over wat wij u zoal te bieden hebben? Breng dan vandaag nog een bezoekje aan schoofmakelaardij.nl voor meer informatie. Of neem contact met ons op voor een afspraak!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn