Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Nooit meer vieze vloeren – bestel een droogloopmat op maat

De lente komt eraan! Zijn de schoonmaak kriebels bij u al te voelen? Nu de zon weer door de ramen schijnt zien we opeens hoe vies alles geworden is in de winter. De ramen zijn dof, de vloeren zijn vuil. Wat is er nu heerlijker dan boenen tot deze u weer tegemoet stralen? Vooral vloeren zijn een intensief maar bevredigend klusje. Schone vloeren geven uw huis of bedrijf meteen een zeer net aanzien. Tegelijkertijd is het ook een gebied dat maar al te snel weer vies wordt, met grote frustraties tot gevolg. Er komen kinderen binnen die net in de modder hebben gespeeld, de hond schudt zich eens lekker uit na een lange wandeling in de regen, uw man zet zijn met rood gravel bedekte tennisschoenen midden in de kamer neer, of – eigenlijk goed nieuws, klanten lopen bij u de deur plat maar laten daarbij ook hun sporen achter op uw vloer, wat ten koste gaat van de professionele uitstraling van uw bedrijf. Als u heel erg houdt van stofzuigen en eventueel dweilen zal u hier niet veel last van hebben en steeds weer vol goede moed aan de slag gaan om de boel snel weer aan de kant te krijgen. U bent dan een zeer bijzonder mens. De meesten van ons zijn namelijk niet dol op zulke klusjes en doen ze liever zo zelden mogelijk. Voor deze stervelingen is er gelukkig een andere oplossing: de droogloopmat op maat! Een droogloopmat op maat kan ervoor zorgen dat vocht en vuil van buiten niet verder komen dan een stapje voorbij de voordeur. Kiest u bijvoorbeeld van een droogloopmat op maat van het sterke polyamide, dan kunt u ervan uit gaan dat alle viezigheid snel blijft hangen tussen de haren van de mat. Door te kiezen voor een droogloopmat op mat, zorgt u ervoor dat deze mooi past bij de omvang van uw hal. Doordat het gemakkelijk is om een droogloopmat op maat te vinden in allerlei verschillende kleuren, hoeft deze ook niet per se uit de toon te vallen bij uw interieur. Een droogloopmat op maat hoeft dus niet alleen functioneel te zijn, maar kan ook een oogstrelend accent vormen dat de ruimte voorziet van een mooi kleuraccent. Dat is nog eens een prettig welkom voor uw gasten, zo’n droogloopmat op maat! Wilt u weten welke soorten matter er allemaal beschikbaar zijn en hoe deze ervoor kunnen zorgen dat uw huis of bedrijf er voortaan netjes bij ligt, dan kunt u kijken op de website: http://www.voetenvegertje.nl/blog/schoonloopmat-droogloopmat-op-maat/. Voetenvegertje heeft een ruim assortiment, waardoor het voor u niet moeilijk zal zijn om een droogloopmat op maat te vinden. Daarnaast heeft deze website nog vele andere voordelen, die wij hieronder zullen bespreken. Om het overzichtelijk te houden zetten we ze een voor een voor u op een rijtje. Wel zo netjes!

Voordelen van een droogloopmat op maat

In ons landje met haar wisselvallige weersomstandigheden komt het regelmatig voor dat mensen de deur binnenstappen met natte en/of vieze voeten. De vloer schoonhouden wordt vooral in de herfst, winter en ook het voorjaar soms een onhoudbare situatie. Kies daarom voor een droogloopmat op maat; deze kan u een hoop schoonmaakwerk besparen, zodat u tijd overhoudt voor andere belangrijke dingen in het leven. Een droogloopmat op maat kunt u gemakkelijk vinden op de website van Voetenvegertje. Ze bieden ook nog eens keuze uit allerlei verschillende kleuren en materialen. Zo vindt u altijd een droogloopmat op maat die bij u past. De website heeft behalve een ruim assortiment nog veel andere voordelen. Enkele hiervan zetten we hieronder voor u op een rijtje.

  • betrouwbare webwinkel
  • gemakkelijk en veilig betalen
  • snelle levering
  • lage verzendkosten
  • ruilen en retourneren mogelijk

Wilt u uitproberen of een droogloopmat op maat ook iets is voor uw huishouden of bedrijfsruimte? Dan kunt u er snel en eenvoudig eentje uitproberen door deze te bestellen bij bovengenoemde website. Dit is een betrouwbare webwinkel, die het speciaal hiervoor bestemde keurmerk draagt. U kunt gemakkelijk en veilig betalen, zonder extra kosten, middels iDeal of een overschrijving. Heeft u dit eenmaal gedaan, dan wordt de droogloopmat op maat van uw keuze binnen slechts 3 werkdagen bij u thuisbezorgd. Hoewel het een redelijk groot artikel kan betreffen, zijn de verzendkosten relatief laag: u betaalt slechts 6,75 voor de verzending. Is de droogloopmat op maat toch niet helemaal het juiste formaat, of staat de kleur toch niet zo goed bij de muren of vloerbedekking als u had verwacht? Dan heeft u altijd de mogelijkheid om het artikel te ruilen voor een andere, of gewoon te retourneren aan Voetenvegertje. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van uw droogloopmat op maat.

De dweil kan in de kast blijven

Heeft u ook zo’n hekel aan dweilen? Het is een van de zwaardere klusjes, waarbij u vaak moet bukken om de dweil door de ruimte te manoeuvreren. Soms moet u deze vieze dweil ook nog uit het inmiddels bruine water vissen om hem weer uit te knijpen. Niet al te prettig voor uw handen. Heeft u vloerbedekking, dan kan de dweil in de kast blijven, maar moet u alsnog regelmatig stofzuigen, want door de polen ook een inspannend klusje kan zijn. Deze vervelende taakjes kunt u zichzelf allemaal besparen door een droogloopmat op maat aan te schaffen. De lente is begonnen, maar u kunt de zonnige dagen toch wel beter doorbrengen dan met schoonmaken?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn