Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Onze honden privé training in Amsterdam biedt de oplossing

Een nieuwe hond kan spannend zijn. De vraag is nog maar of hij zich gedraagt en of hij leergierig is. Een oplossing voor laatstgenoemde is echter een honden privé training in Amsterdam. Met een honden privé training in Amsterdam krijgt u handvatten toegereikt om uw hond te laten gehoorzamen en welke daarnaast ook tegemoet komt aan de wensen van uw hond. Een honden privé training in Amsterdam volgt u eenvoudig en tegen een gunstig tarief bij YouDog. Wij leggen u graag uit wat wij voor uw honden privé training in Amsterdam kunnen betekenen en hoe u uzelf en uw hond kunt opgeven voor de honden privé training in Amsterdam.

Specifieke begeleiding met een honden privé training in Amsterdam

Een honden privé training in Amsterdam heeft als grote voordeel dat deze altijd geheel op maat is. Wij bieden namelijk een op maat gemaakt behandelplan op, waarbij we tegemoet komen aan de wensen van uw hond. Dit kan bijvoorbeeld doordat uw hond niet in een groep functioneert, maar u wel alle handvatten wilt hebben voor een goed luisterende hond. Hierdoor wordt de focus geheel op de hond gelegd, zodat er een effectieve honden privé training in Amsterdam kan plaatsvinden zonder dat uw hond wordt afgeleid door invloeden van buitenaf. Daarnaast is de honden privé training in Amsterdam ook aan te bevelen als:

  • Uw hond specifieke begeleiding nodig heeft
  • Ongewenst gedrag vertoont
  • U dit zelf prettiger vindt
  • U de onderlinge band wilt versterken

Uw hond kan bijvoorbeeld ongewenst gedrag vertonen naar aanleiding van een trauma of herplaatsing. Zo kunt u op een rustige manier met uw hond trainen, zonder dat hij afgeleid wordt of veel schrikmomenten heeft. Dit maakt het niet alleen een goed luisterende hond, maar versterkt het de band tussen u en uw viervoeter ook aanzienlijk. Als eerste willen wij altijd zoveel mogelijk over uw hond weten, zodat wij een goed trainingsplan op kunnen stellen. Zo weet u als eigenaar waar u aan toe bent en kunnen vereiste trainingen samengesteld worden om het beste resultaat te garanderen. Deze vragen stellen wij altijd per mail aan u, zodat wij ons overal in kunnen verdiepen. Ook volgt er een kennismakingsgesprek en is er ruimte voor het doorspreken van de vragenlijst en eventuele andere zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Daarna gaan wij aan de slag met de eerste training en bekijken we per les wat de voortgang is. Zo kunnen wij het trainingsplan altijd aanscherpen indien nodig. Bij ons bent u er altijd van verzekerd dat u een trainingsplan krijgt waar u mee uit de voeten kunt.

Wij weten graag alles over uw hond

YouDog is de specialist op het gebied van hondentrainingen. Wij geven zowel een honden privé training in Amsterdam als groepslessen, waarbij wij altijd een op maat gemaakt trainingsplan kunnen opstellen. Onze jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat wij al veel baasjes de juiste handvatten hebben kunnen geven om hun hond te laten gehoorzamen of van een traumatische ervaring af te komen. Om onszelf te blijven ontwikkelen doen wij geregeld trainingen en cursussen, zodat wij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trucs om de trainingen nog meer aan te kunnen passen aan uw behoeften. Daarom vragen wij ook altijd zoveel mogelijk informatie, zodat wij goed in kunnen spelen op de situatie. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://youdog.nl. Wij helpen u graag verder. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn