Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Op zoek naar een plafond renovatie + plafond renoveren?

Als je woning beschikt over een plafond dat in zeer slechte staat is vraag je je misschien af of je het niet beter kunt verwijderen in plaats van te zoeken naar een plafond renovatie + plafond renoveren. Marcel Wesselink (professioneel plafond renovator) claimt echter dat het in de meeste gevallen veel slimmer is om het te renoveren. Zeker als je kiest voor een spanplafond is dat aanzienlijk voordeliger dan het verwijderen van het gehele plafond en een nieuwe te creëren. Een plafond renovatie + je plafond renoveren is waarschijnlijk überhaupt al niet zo duur als je zou verwachten, zeker niet als je aanklopt bij Marcel Wesselink. Zijn bedrijf specialiseert zich al sinds jaar en dag in het renoveren van allerlei typen plafonds, en de professionals die werkzaam zijn voor Marcel werken snel, effectief en kundig, zodat je binnen no time kunt genieten van je plafond, dat weer oogt als nieuw. Twijfel dus niet langer als je overweegt het volledige plafond te verwijderen en opnieuw te laten bouwen, want een plafond renovatie + je plafond renoveren is vele malen voordeliger, en het resultaat ziet er bovendien hetzelfde uit. Het moge duidelijk zijn dat het team van Marcel Wesselink jarenlange ervaring heeft met plafond renovaties, en daarnaast gespecialiseerd in het aanbrengen van spanplafonds. In tegenstelling tot wat veel mensen denken kan een spanplafond heel goed aangebracht worden op een bestaand (maar beschadigd) plafond. Dat is de reden dat je het plafond dus beter kunt renoveren in plaats van volledig laten verwijderen.

Plafond renovatie + plafond renoveren als spanplafond

Bij de plafond renovatie of het plafond renoveren door het team van Marcel Wesseling wordt doorgaans gebruik gemaakt van een spanplafond. Maar wat is een spanplafond eigenlijk, en waarom is het zo ideaal? Een spanplafond is een heel strak gespannen doek met een coatinglaag, die over het oude plafond heen wordt gespannen. De voordelen van een spanplafond zijn als volgt:

  • Het heeft een hele matte uitstraling
  • Ze zijn absoluut naadloos te monteren
  • Ze lijken heell erg op een strak gestuct plafond
  • Ze zijn goedkoop

In principe maak je in het geval van een plafond renovatie + plafond renoveren als spanplafond geen compleet nieuw plafond, maar maskeer je het bestaande, kapotte plafond. Het doek wordt gewoon over het bestaande plafond heengeplaatst en vervolgens bespoten met een matte, gebroken witte coatinglaag. Daardoor lijkt het exact op een gestuct plafond, u zult verbaasd zijn over hoe ontzettend strak het eruit ziet!

De grote voordelen van een spanplafond

Naast bovenstaand lijstje met voordelen van een spanplafond zitten er nog meer voordelen aan deze manier van plafond renovatie + plafond renoveren. Je kunt het namelijk behandelen alsof het een normaal plafond is, ondanks dat het in feite een doek betreft. Je kunt er gewoon spotjes in bevestigen of losse lampen aan hangen, en zelfs (en dat is bij een ander plafond niet mogelijk) een print naar keuze op het doek laten printen. Op die manier hebben al vele restaurants en feestlocaties een hele unieke look weten te creëren. Je kunt namelijk alles op het spanplafond laten drukken als je maar wilt, en zo een heel bijzonder plafond laten maken voor een zacht prijsje. Dus als je op zoek bent naar een kwalitatief goede plafond renovatie of plafond renoveren met een gespannen doek met print, neem dan zeker contact op met Marcel Wesseling!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn