Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Prijzen foto op hout

Wilt u uw foto op hout afdrukken? Door uw foto op hout af te drukken heeft u een prachtige en sfeervolle weergave van uw foto, wat uw afdruk een unieke uitstraling geeft. Bij 24fotoophout.nl heeft u keuze uit een ruim assortiment houtsoorten en printtechnieken, zodat u altijd de juiste uitstraling kunt kiezen die past bij uw specifieke foto. Wij vinden het bij 24fotoophout.nl belangrijk dat voor iedereen het printen van een foto op hout betaalbaar blijft en daarom zijn onze prijzen voor een foto op hout laten printen zo laag mogelijk. Vanaf een lage prijs heeft u al een prachtige foto op hout bij u aan de muur hangen. Wij zijn er trots op dat we laagste prijzen voor een foto op hout printen kunnen aanbieden, dus kijk zeker eens verder in onze webshop en kijk wat mogelijk is.

De laagste prijzen voor een foto op hout

Onze prijzen voor een foto op hout laten printen zijn afhankelijk van drie factoren:

  • De grootte van de print
  • Het soort hout waarop geprint wordt
  • Met of zonder whitewash

Een grotere foto op hout laten printen kost uiteraard iets meer, maar als u op onze prijslijsten kijkt dan zult u versteld staan over onze prijzen voor een foto op hout laten printen, zeker als het gaat om een groter stuk hout. We snappen heel goed dat hoe groter de foto en het stuk hout zijn hoe meer impact de foto heeft. Daarom hebben we onze prijzen voor een foto op hout laten printen goedkoper gemaakt voor het populaire formaat 80 bij 60 centimeter. Eerst betaalde u hier bijvoorbeeld 80 euro voor bij normaal vurenhout, maar met onze nieuwe prijsverlaging betaalt u slechts 55 euro! En als u toch ergens anders lagere prijzen voor een foto op hout laten printen heeft gezien dan betalen wij u het verschil retour. Zo belangrijk vinden wij het dat u niet te veel betaalt en het houdt ons scherp: we zijn altijd opzoek naar mogelijkheden om onze prijzen nog verder te verlagen. Naast dat u dus iets meer betaalt als u een groter formaat uitkiest, zijn onze foto op hout prijzen voor een foto op hout laten printen ook afhankelijk van het soort hout dat u uitkiest. U heeft de keuze uit een ruim aanbod in houtsoorten, zoals

  • Vurenhout
  • Berkenplex
  • Larikshout
  • Steigerhout
  • Noestvrij ayoushout

Deze verschillende houtsoorten geven allemaal een eigen uitstraling aan uw foto. De meest populaire optie is vurenhout, dat een goede balans biedt tussen de karakteristieke uitstraling van hout en uw eigen foto. Wilt u uw foto meer naar voren laten komen dan kunt u kiezen voor berkenplex, waarbij iets minder houtstructuur zichtbaar is. Berkenplex is ook onze goedkoopste optie: u heeft bijvoorbeeld een foto van 80 bij 60 centimeter voor slechts 39 euro! Wilt u uw foto buiten ophangen? Kies dan voor een foto op larikshout, dat is opgebouwd uit losse planken en uitstekend buiten kan worden gehangen. Wilt u een karakteristieke en unieke foto? Kijk dan eens naar onze steigerhout opties. Uw foto wordt opgebouwd uit brede planken en krijgt een robuuste uitstraling. En als uw voorkeur ligt bij een foto zonder zichtbare naden en noesten is noestvrij ayousthout een goede optie.

Regelmatig acties

24fotoophout.nl heeft ook regelmatig acties, zodat u nog minder hoeft te betalen dan bij de concurrent. Houdt dus zeker onze website in de gaten en schrijf u in voor onze nieuwsbrief, waarmee u het als eerste hoort als wij een nieuwe actie of aanbieding hebben. Bij 24fotoophout heeft u dus altijd voor de laagste prijs een fantastische foto in huis, waar u nog lang van zult genieten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn