Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Puppyren voor jouw pups

Staat jouw hond op het punt om moeder te worden? Dan kan de aanschaf van een puppyren echt een uitstekend idee zijn! Er zijn verschillende redenen waarom dat zo is:

  • andere dieren en mensen kunnen niet zomaar bij de puppy’s komen
  • de kleintjes kunnen niet zelf op pad gaan
  • je houdt de rest van je huis schoon

Op het moment dat jouw hond kleintjes heeft gekregen, heeft ze rust nodig en zit ze er niet op te wachten dat er steeds publiek bij haar komt. Dat geldt voor mensen, maar ook voor andere huisdieren die je misschien hebt. Stop je haar met haar pups in een puppyren, dan weet ze dat ze beschermd is, dat anderen niet zomaar bij haar kunnen komen. Ook voor de pups zelf is dit wel zo vertrouwd. Als ze echt nog maar net geboren zijn, dan zullen ze eigenlijk niet van hun plaats komen, maar dat wordt op een gegeven moment natuurlijk wel anders. Ze willen dan op ontdekking uitgaan en dit kan tot gevaarlijke situaties leiden als je hier niet op bedacht bent. Door ze af en toe eruit te laten, krijgen ze de mogelijkheid om de wereld te ontdekken, maar wel op een moment dat dit jou goed uitkomt. Tot slot is het natuurlijk zo dat ze, als ze zo klein zijn, nog niet zindelijk zijn. Dit moet je immers nog trainen en ook dan kunnen er nog ongelukjes gebeuren. Met een puppyren op een vaste plaats, gebeuren deze ongelukjes ook maar op één plaats en houd jij de rest van je woning schoon.

Verschillende soorten puppyren

Het gebruik van een puppyren heeft dus vele voordelen, waardoor je zeker geneigd zult zijn om er één aan te gaan schaffen. Belangrijk om te weten is dat er verschillende opties zijn waar jij uit kunt kiezen. Zo worden deze rennen bijvoorbeeld gemaakt van verschillende materialen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor metaal, maar ook voor kunststof, polyester of een van de andere variaties die mogelijk zijn. Het voordeel van metaal is dat dit erg sterk en stevig is en de veiligheid biedt die de kleintjes nodig hebben. Daarnaast heb je met een puppyren ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende vormen. Zo zijn rechthoekige modellen een optie, maar ook kun je kiezen voor panelen die je in een achthoek plaatst. Ook heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een model met een uitneembare binnenbak, zodat je ongelukjes gemakkelijk op kunt ruimen en zo heel eenvoudig voor een schone omgeving kunt zorgen. En daarnaast kun je ook kiezen voor een puppyren met een deurtje met een hoge instap. Op die manier kunnen de kleintjes er niet uit, maar kan de moederhond wel zelfstandig in en uit lopen. In sommige situaties kan dit een goede optie zijn.

Ontdek de mogelijkheden bij Tinki.nl

Natuurlijk valt er over dit onderwerp nog veel meer te zeggen en dat zul je wel zien als je op puppyren gaat zoeken op Tinki.nl. Zij vertellen jou graag meer hierover, zodat jij goed geïnformeerd een keus kunt gaan maken en de variant kunt gaan kiezen die het best past bij jouw specifieke situatie. Fijn aan deze site is dat zij jou het aanbod tonen van veel verschillende dierenwinkels, zodat jij precies weet waar je welke puppyren aan kunt schaffen. Bij ieder artikel vind je de nodige specificaties, voor een compleet beeld, en uiteraard de verkoopprijzen per winkel. Zo weet je niet alleen wat voor jou de beste optie is, je weet ook waar jij het best je geld uit kunt geven! Voor meer info over de puppyren, is een bezoek aan Tinki meer dan de moeite waard!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn