Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Radiatoren kopen met de laagste prijs garantie

Radiatoren zijn onmisbaar voor wie z’n huis lekker warm wil houden. In oudere huizen zijn ze nog te vinden: De radiatoren die je eigenlijk het liefst achter het behang zou willen plakken van lelijkheid. Ze springen in het oog op een manier die u liever niet wilt. Deze radiatoren waren natuurlijk al een grote vooruitgang vergeleken bij de gaskachel. Tegenwoordig is de aanschaf van radiatoren alles behalve vervelend te noemen. Voor de aanschaf hiervan is het in deze tijd niet meer nodig om naar een winkel te gaan, en vervolgens urenlang door de winkel te slenteren op zoek naar geschikte radiatoren. Via webwinkels kun je tegenwoordig vrijwel alles kopen wat u nodig hebt. Zelfs radiatoren zijn vandaag de dag gemakkelijk via webwinkels te bestellen. Dit scheelt niet alleen veel tijd, het is ook nog eens leuk! Tenminste, als u weet bij welke webwinkel je het beste deze radiatoren kunt kopen. Het hele web door speuren is niet meer nodig. Een goede webwinkel op het gebied van radiatoren is Radiatorvoordeelshop.nl. De naam zegt het al: Radiatorvoordeelshop.nl verkoopt niet alleen radiatoren, ze zijn ook nog eens voordelig in aanschaf. Horizontale radiatoren zijn tegenwoordig al verkrijgbaar in diverse modellen. Horizontale radiatoren zijn de radiatoren die te vinden zijn in de meeste huiskamers. Om een idee te krijgen van de diverse modellen, zet ik even 6 soorten op een rijtje:

 • Thermrad Comact 4 Plus
 • Henrad Compact
 • Thermrad Super-8 compact
 • Thermrad Super-8 compact raamradiator
 • Thermrad Super-8 plateau
 • Thermrad Super-8 plateau raamradiator

Dit is nog niet eens alles, want de Thermrad Compact 4 plus is alleen al in 240 uitvoeringen te verkrijgen en te leveren. U zult u wellicht verbazen over de prijs van dit model. Deze is namelijk al te verkrijgen voor slechts 21 euro, inclusief btw. Radiatorvoordeelshop.nl levert niet slechts horizontale radiatoren. Ook verticale radiatoren zijn mogelijk. Design radiatoren zijn helemaal van deze tijd. Deze zijn bijzonder geschikt voor mensen die iets unieks willen en gevoelig zijn voor stijl. Deze design radiatoren zijn bij uitstek geschikt voor de badkamer. De badkamer is een plek waar u graag helemaal tot rust wil komen. Even weg van alle hectiek en alle drukte. Radiatorvoordeelshop.nl biedt radiatoren aan die bij dragen aan het even lekker kunnen ontsnappen en een fijn momentje voor uzelf te creëren. De design radiatoren zijn ook verkrijgbaar in diverse modellen. Voor iedere badkamer en iedere smaak zijn er prachtige opties verkrijgbaar. ‘Maar zijn deze design radiatoren niet erg duur?’, hoor ik u denken. Radiatorvoordeelshop.nl biedt op het hele assortiment de laagste prijs garantie. Kwaliteit hoeft dus echt niet duur te zijn. Het is zelfs zo dat Radiatorvoordeelshop.nl op het gehele assortiment de laagste prijs garantie geeft. Te mooi om niet even een bezoekje te brengen aan de website, toch?

Welke radiator is geschikt voor de te verwarmen ruimte?

Hoe kiest u nu voor niet alleen het mooiste design, maar ook de beste op het gebied van functionaliteit? Het type radiator is afhankelijk van het aantal Watts dat nodig is voor de ruimte die verwarmt moet worden. De warmtebehoefte en de maximale ruimte, zijn dus bepalend voor uw keuze. Onze radiatoren zijn verkrijgbaar in diverse types. Deze worden aangegeven met een 2-cijferige code. Cijfer 1 geeft het aantal platen aan. Cijfer 2 geeft het aantal convectoren aan.

De achterzijde van de radiator, daar waar het water doorheen stroomt, wordt een plaat genoemd. Deze kan aan de binnen- of achterzijde voorzien zijn van convectoren. De capaciteit in Watts uitgedrukt, wordt bepaald door de combinatie van het aantal platen en convectoren. U kunt dus bijvoorbeeld kiezen uit:

 • Een kleine radiator met bijvoorbeeld 3 platen en convectoren
 • Een grote radiator met minder platen en convectoren.

Beide opties kunnen dezelfde capaciteit in Watts hebben. Omdat we ons kunnen voorstellen dat dit alsnog best wel lastig klinkt, hebben we om het u gemakkelijk te maken de capaciteit van de diversiteit aan radiatoren op de website vermeld. Komt u er niet helemaal uit, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Radiatorvoordeelshop.nl biedt niet alleen radiatoren aan, maar ook toebehoren zoals:

 • Aansluitsets voor CV-ketels
 • Alto Plan aansluitmateriaal
 • Knelkoppelingen
 • Onderblokken
 • Ontluchtingsset voor de radiator
 • Ophangbeugels en standconsoles voor de radiator
 • Radiatorkranen
 • Thermostaatkranen
 • Rookgasafvoer
 • Voetventielen
 • CV-Buis
 • Muurbeugels voor CV-Buis

Het bestelproces is erg gemakkelijk

Onze producten zijn simpel zelf te plaatsen, dankzij het gebruik van een handige handleiding. Zo bespaart u nog meer kosten. De handleiding begeleidt u in iedere stap, van A tot Z. Deze handleiding is te vinden op onze website. Het bestelproces bij ons gemakkelijk. U zoekt uw gewenste product in onze webshop en u klikt op de bestelknop. Middels de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk zoekopdrachten invoeren. Alvorens u besteld is het handig om uw ‘winkelwagen’ nog even te controleren. Vervolgens kunt u betalen via iDEAL, Visa of Mastercard. Wij hanteren een snelle levering met retour garantie. Mocht u alsnog vragen hebben, dan zijn wij op werkdagen tussen 09:00 uur – 12:00 uur zowel telefonisch als via e-mail goed te bereiken. Neemt u telefonisch contact met ons op, dan wordt u vriendelijk te woord gestaan door één van onze medewerkers. E-mailt u ons, dan kunt u ook een snelle en goede reactie terug verwachten. Neemt u snel een kijkje op onze website, om de diverse mogelijkheden te kunnen bekijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn