Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Snel een goede loodgieter in Haarlem vinden

Niet alleen voor het oplossen van verstopte leidingen is het handig om een goede loodgieter in Haarlem achter de hand te hebben. Er zijn namelijk veel andere zaken in en rondom het huis waar dit soort vakmensen u mee kan helpen. Het oplossen van lekkage is bijvoorbeeld een van de dingen die een loodgieter in Haarlem voor u kan doen. Daarnaast valt ook het installeren van CV ketels en het oplossen van storingen met deze apparaten onder het takenpakket van uw loodgieter. In Haarlem is er geen beter adres om een vakman snel bij u thuis te krijgen dan TFK-Installatie Service. Bij dit bedrijf werkt uitzonderlijk ervaren personeel met hart voor het vak. Of het nou gaat om dakpannen die van hun plek zijn en daardoor wateroverlast veroorzaken of een onbekende storing in uw CV ketel waardoor er geen warm water meer beschikbaar is, in alle gevallen staat uw loodgieter in Haarlem binnen de kortste keren bij u voor de deur. Vaak kunnen oplossingen meteen worden uitgevoerd zodat de overlast beperkt blijft. Indien dit niet het geval is zullen we zo snel mogelijk actie ondernemen om te zorgen dat de problemen zullen worden verholpen. U kunt in alle gevallen rekenen op dé loodgieter van Haarlem: TFK-Installatie Service.

Loodgieter in Haarlem en omgeving

Ook in andere steden en dorpen in midden-Nederland kunt u profiteren van de uitstekende diensten van TFK-Installatie Service. Wij zijn dus niet alleen in Haarlem uw loodgieter, maar ook in bijvoorbeeld Amstelveen en Amsterdam staan wij u graag bij. Uniek aan dit bedrijf is de spoedservice die 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar is om spoedgevallen zo snel mogelijk op te lossen. Naast de normale werktijden doordeweeks en op zaterdag is er op alle momenten van de dag iemand beschikbaar bij spoedgevallen. Het is namelijk niet ondenkbaar dat u in Haarlem een loodgieter nodig heeft midden in de nacht of juist zeer vroeg in de ochtend. Bij acute lekkage is het bijvoorbeeld zaak om hier zo snel mogelijk bij te zijn. Wateroverlast kan erg veel schade veroorzaken en u mogelijk veel geld kosten. Wat de oorzaak van de lekkage ook is, wij zorgen er voor dat het probleem snel gelokaliseerd kan worden en werken daarna aan een adequate oplossing. Dit doen wij dus ook als het midden in de nacht is of u de loodgieter in Haarlem op een zondag nodig heeft. Het is aan te raden om het spoednummer in uw telefoon op te slaan zodat u ons snel kunt bereiken wanneer dit nodig is.

Ook beschikbaar voor gaslekkages

Een gevaarlijk soort lekkage is gaslekkage. Dit kan in extreme gevallen zelfs leiden tot vergiftiging of explosies. Indien u gas ruikt en de oorzaak hiervan niet direct kan vinden dan is het tijd om professionals in te schakelen. Als uw loodgieter in Haarlem is TFK-Installatie Service ook voor dit soort situaties altijd bereikbaar. Er zijn nog vele andere diensten en producten die wij u aan kunnen bieden. Voor alles wat wij doen gaat uiteraard op dat de kwaliteit en de veiligheid voorop staat. Echter doen wij er ook alles aan om een scherpe prijs te bieden. U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Installatie CV ketel
  • Gaslekkages
  • Verstoppingen
  • Waterlekkage
  • Riool ontstoppen
  • Onderhoud CV ketels en geisers

Indien u niet zeker weet of wij u kunnen helpen dan is het natuurlijk mogelijk om vrijblijvend te bellen of een prijsopgave aan te vragen. Via de website van dé loodgieter van Haarlem kunt u de contactgegevens vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn