Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Snel een loodgieter vinden

Er zijn veel problemen in en rondom het huis waarbij een loodgieter u van dienst kan zijn. In tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken kan een loodgieter namelijk ook helpen bij diverse vormen van lekkage, het onderhoud van diverse apparaten die aangesloten zijn op het watersysteem en natuurlijk het ontstoppen van leidingen en riolering. Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige loodgieter die niet terugdeinst voor problemen en altijd de beste oplossing zoekt en uitvoert dan zit u zeker goed bij TFK-Installatie Service. Wij zijn met name actief in de omgeving van Amstelveen maar kunnen ook in de rest van midden-Nederland bij diverse problemen snel in actie komen. Al meer dan 25 jaar zijn wij een vertrouwde naam in de branche en daarmee kunnen wij ook u altijd snel en adequaat helpen. Naast het oplossen van problemen zijn wij er ook voor de installatie en het onderhoud van onder andere CV ketels. Natuurlijk is het mogelijk om eerst vrijblijvend een loodgieter te spreken voordat u tot actie besluit. Vaak kunnen wij een goede prijsopgave geven voordat we bij u langs komen. Wij brengen uiteraard geen kosten in rekening voordat we het probleem helemaal hebben opgelost en we zorgen er altijd voor dat dit op een zo hoogwaardige manier zal worden gedaan zodat problemen niet snel weer terugkeren.

Een loodgieter in de omgeving van Amstelveen

Als u in de omgeving van Amstelveen snel hulp nodig hebt bij het soort problemen dat een loodgieter voor u kan repareren dan is het fijn om te weten dat u bij TFK-Installatie Service aan het goede adres bent. Wij zijn met name in deze regio erg bekend omdat wij hier vaak mensen helpen bij het oplossen van problemen en het installeren van onder andere CV ketels. Overigens is dit niet de enige regio waarin wij actief zijn, want ook in andere steden in midden-Nederland staan wij u bij met raad en daad. Als u bijvoorbeeld lekkage hebt, iets wat onder andere door een defect dak of door verstopte leidingen of kapotte leidingen kan worden veroorzaakt, dan zijn wij er altijd snel bij. Door onze werkwijze is het mogelijk om binnen de kortste keren de oorzaak van de lekkage vast te stellen. Uiteraard gaat onze loodgieter daarna meteen aan de slag zodat het probleem kan worden verholpen en u weer met een gerust hart thuis kunt genieten. Dit gaat ook op bij spoedgevallen. De 24/7-service die wij u aanbieden zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag bij spoedgevallen een loodgieter kunt bellen. Wij komen snel bij u langs zodat het probleem verholpen kan worden en u er zo weinig mogelijk hinder van zult ondervinden.

Installatie van CV ketel

Niet alleen voor reparen van defecten en oplossen van andere problemen bent u bij TFK-Installatie Service aan het juiste adres, want ook het installeren van een nieuwe CV ketel doen wij graag voor u. Bij ons kunt u alleen de beste merken vinden. Het is namelijk erg belangrijk dat er kwalitatief hoogwaardig materiaal gebruikt gaat worden als een loodgieter een nieuwe CV ketel gaat installeren. Dit voorkomt ernstige problemen zoals koolmonoxide en lekkages van gassen en vloeistoffen. Daarnaast zijn er veel minder storingen bij de beste merken zodat u te allen tijde kunt genieten van een warm huis en warm water. De merken die wij voor u kunnen installeren zijn onder andere de volgende:

  • Nefit
  • Vaillant
  • Intergas
  • ATAG
  • Bosch

Bezoek onze website https://loodgieter-amstelveen.nu/ voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn