Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Snel je woning verkopen dankzij de expertise van Santos Makelaardij

Als je je huis snel moet verkopen, dan kun je het beste direct een makelaar inschakelen. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je een nieuw huis op het oog hebt en geen maanden de tijd hebt om te wachten met het kopen van die woning. Je moet direct een beslissing maken anders is het huis weg. Als je er dan voor kiest om het huis te kopen voordat je je eigen huis hebt verkocht, dan is het zaak dat je je eigen huis daarna wel zo snel mogelijk verkoopt. Voor je het weet zit je immers met twee huizen opgescheept en daar word je niet blij van. In een dergelijke situatie kan Santos Makelaardij uitkomst bieden. De experts van Santos Makelaardij kunnen je woning op de markt brengen en ervoor zorgen dat je woning ook echt opvalt. Ze kunnen de woning dus aanprijzen en via de juiste makelaarstechnieken ook zorgen dat iedere internetbezoeker die op zoek is naar een huis altijd jouw woning tegenkomt. Hoe meer exposure, des te beter het uiteindelijk is voor jou. Het punt is natuurlijk dat een makelaarskantoor als Santos Makelaardij reeds de juiste kanalen bewandelt. Als je zelf aan de slag zou gaan met de verkoop van je woning, dan zou je de wegen bewandelen die voor jou beschikbaar zijn. Denk aan een bordje in de tuin, een bericht op Facebook en een advertentie op Marktplaats. Santos Makelaardij daarentegen heeft connecties met vele woningsites, heeft een eigen  internetpagina, kan voor jou ook een mooi ‘Te Koop’ Bordje in de tuin plaatsen én ze beschikken bij Santos Makelaardij natuurlijk over een klantenbestand. Dus als je dit hele verhaal zou vergelijken met een visser, dan ben jij een visser met 1 hengel, terwijl Santos Makelaardij meteen 20 lijnen in het water kan gooien. Santos Makelaardij heeft wat dat betreft dus ook veel meer kans om een potentiele koper aan de haak te slaan. Maar dat is nog niet alles, want zodra je deze potentiele koper aan de haak hebt geslagen, dan moet je de koper ook nog binnen halen. Als je niet weet hoe dat  moet, dan ben je de koper ook zo maar weer kwijt. De makelaars van  Santos Makelaardij weten natuurlijk precies hoe ze een koper moeten benaderen. Ze weten hoe ze het huis moeten aanprijzen, welke aspecten van de woning ze moeten benadrukken en over welke elementen in de buurt ze iets meer moeten vertellen. Een stel met kinderen mag graag meer informatie horen over de scholen in de buurt en de kindvriendelijke omgeving. Samengevat is dit makelaarskantoor er dus om snel kopers te vinden én om deze kopers ook te motiveren om jouw woning te kopen. Dankzij de makelaar kun jij je woning dus snel verkopen waardoor je al je aandacht kunt richten op je nieuwe woning.

Kijk snel op de website van Santos Makelaardij

Mocht je een huis willen kopen en nieuwsgierig zijn naar het aanbod, dan kun je via de website van santosmakelaardij.nl alvast ontdekken wat er op dit moment zoal te koop is. Dus qua oriëntatie is de website een ideaal middel om te polsen hoe de woningmarkt er voor staat en of er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan jouw wensen. Mocht dat het geval zijn, dan kun je meteen ook via de site contact opnemen met Santos Makelaardij om een afspraak te maken.

De verschillende diensten van Santos Makelaardij

Als je op de site van santosmakelaardij.nl kijkt, dan zie je ook meteen van welke diensten je gebruik kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan diensten zoals:

  • Woningen huren
  • Woningen kopen of verkopen
  • Energielabel vaststellen 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn