Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Speelkleden

Voor iedere kinderkamer zijn speelkleden een grote aanwinst. Als ouders wilt u de vloeren in uw huis natuurlijk graag zo schoon mogelijk houden, met kinderen die veel op de vloer spelen. Daarom kiest u graag voor laminaat of voor tegels. Natuurlijk is dit heel erg praktisch, doordat het gladde oppervlakken zijn, maakt u het gemakkelijk schoon. Dat is wel zo handig, want iedereen weet dat het met kinderen in huis weer snel vies is, doordat ze met vieze schoenen naar binnen lopen of met hun eten of drinken knoeien. Gladde vloeren zijn dan heel erg praktisch, maar ze hebben ook als nadeel dat ze niet zo comfortabel zijn om op te spelen en daar komen de speelkleden dus om de hoek kijken. Door in de kinderkamer een vloerkleed neer te leggen, biedt u uw kinderen een plek waar ze toch lekker op de grond kunnen spelen, zonder dat ze op een hard en koud oppervlak hoeven te zitten. Speelkleden zijn zacht en warm en daardoor erg comfortabel. Ideaal dus om op te spelen met bijvoorbeeld de poppen, de auto’s of de blokken. Veel kinderen vinden het natuurlijk heerlijk om op de grond te kunnen spelen en met speelkleden geeft u ze hiervoor een aangename oplossing. zo profiteert u zelf van gladde vloeren door het huis, die u gemakkelijk schoon kunt houden, en profiteren uw kinderen van een aangename plek om te kunnen spelen. u kunt bovendien heel gemakkelijk met ze afspreken dat ze niet mogen eten en drinken als ze op hun vloerkleed zitten en dat ze er niet met hun schoenen op mogen gaan. Zo houdt u het kleed langer fris en schoon. Af en toe even meenemen naar buiten en daar uitkloppen, zou dan voldoende moeten zijn. Speelkleden zijn dus zeer handige woonaccessoires voor de kinderkamer.

Keus in speelkleden

Zoals gezegd bieden speelkleden dus een ideale plek voor de kinderen om op te spelen, maar ze zijn ook om een andere reden erg prettig om te hebben. Door ze recht naast hun bed neer te leggen, zorgt u er namelijk voor dat zij niet ’s ochtends vanuit bed meteen op een koude vloer hoeven te stappen. Ze kunnen hun blote voeten dan lekker op hun kleed zetten en daar hun sokken of pantoffels aantrekken. Dat is natuurlijk een stuk prettiger opstaan. Maar speelkleden zijn niet alleen maar handig vanwege de warmte die ze bieden, ze zijn ook gewoon een mooie woonaccessoire. Ze kunnen kleur en fleur brengen in de ruimte, zorgen voor een mooie uitstraling. Omdat niet iedereen van hetzelfde soort kleuren houdt voor in het interieur en smaken nogal verschillen, zijn er veel verschillende mogelijkheden op het gebied van speelkleden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verschillende effen kleden, zowel hoogpolig als meer laagpolig. Deze hebben een wat meer neutrale uitstraling en zijn niet alleen maar geschikt voor gebruik in de kinderkamer, maar ook voor in andere kamers in uw woning. Speciaal voor de kinderkamer zijn er speelkleden verkrijgbaar met de mooiste afbeeldingen erop. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een ballerina, voor de kleine danseressen. Of voor een kasteel met ridders. Of wat dacht u van verschillende dieren, speciaal voor kamers met een dierenthema. Naast deze afbeeldingen, zijn er ook nog veel mogelijkheden wat betreft grafische prints. Hierbij moet u denken aan stippen, strepen of blokjes en dit dan in de meest uiteenlopende kleurencombinaties. Er is wat betreft kleur en ontwerp dus echt voldoende te kiezen. Maar ook op het gebied van het model van speelkleden is er veel keus. Zo kunt u kiezen voor een rechthoekig, vierkant of rond model, de meer standaard modellen dus. Maar u kunt ook kiezen voor een kleed in de vorm van een bloem of een dier, dat is natuurlijk wel eens iets helemaal anders en echt bijzonder. Wat echt heel bijzonder is, is glow in the dark speelkleden. Deze hebben prints die gedurende de dag zich opladen met zonlicht en hierdoor ’s nachts licht kunnen geven. Zo is het dus niet meer nodig om een nachtlampje op de slaapkamer te hebben.

Een echte specialist

Lijken speelkleden u ook ideaal voor uw kinderen? Dan is het natuurlijk nog de vraag waar u deze het best kunt gaan kopen. Een aanrader op dit gebied is Speelkledenwinkel. Zij bieden als voordeel dat:

  • zij een zeer ruime collectie hebben, met voor elk wat wils
  • alle speelkleden van de hoogste kwaliteit zijn en gegarandeerd veilig zijn
  • u bij hen altijd de laagste prijzen vindt
  • de kleden geschikt zijn voor kinderen die last hebben van allergieën of van astma
  • alle designs origineel zijn en dat het allemaal authentiek, ambachtelijk handwerk is
  • er absoluut geen kinderarbeid aan te pas gekomen is voor de vervaardiging van de speelkleden
  • u gemakkelijk online kunt bestellen
  • bestellingen snel bezorgd worden
  • u altijd terecht kunt bij hun deskundige klantenservice voor antwoord op al uw vragen met betrekking tot hun producten

Al met al zijn er dus echt genoeg redenen om juist naar deze zaak te gaan als u een vloerkleed wilt gaan kopen. Doordat zij hun ruime collectie op hun website ingedeeld hebben in handige categorieën, kunt u bovendien gemakkelijk zoeken en snel een exemplaar vinden dat helemaal bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de categorie meisjes of jongens. Ook is er een speciale categorie voor alle glow in the dark speelkleden, voor de effen exemplaren en een voor tieners.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn