Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Steigerhouten meubelen op maat

Je woning maakt een belangrijk deel uit van je leven. Ten eerste is het de plek waar je onderdak hebt tegen invloeden van buitenaf, en hij voorziet daarmee in een van je primaire levensbehoeftes. Je woning beschermt je tegen neerslag, hitte en kou en tegen andere mensen die je spullen willen stelen of je iets aan willen doen. Het is daarnaast belangrijk dat je woning comfort biedt. Je hebt bijvoorbeeld een bed nodig om je benodigde nachtrust te krijgen en sanitaire voorzieningen om je lichaam schoon te houden. Daarnaast heeft een huis altijd verschillende soorten meubels. Meubels bieden comfort en gemak en maken de dagelijkse bezigheden gemakkelijker. Zo heb je een tafel nodig om aan te kunnen eten en werken en een stoel om op te kunnen zitten. Er zijn heel veel verschillende soorten meubels in verschillende stijlen en vormen. Ook voor buiten worden meubels gemaakt, zodat je als het mooi weer is van de buitenlucht kunt genieten. Je kunt meubels kopen in verschillende winkels, maar je kunt ook meubels laten maken. Soms is er namelijk een bepaalde eis waar de meubels aan moeten voldoen. Je kunt bijvoorbeeld een hoek hebben waar je graag een bank wilt plaatsen, die precies moet passen of je wilt een bepaald ontwerp omdat je dit mooi vindt. Een uitkomst is dan steigerhouten meubelen op maat. Je kunt steigerhouten meubelen op maat laten maken door een specialist, maar je kunt het ook zelf doen. Met steigerhouten meubelen op maat kun je iedere soort meubels maken, zodat je de inrichting van je woning helemaal kunt laten voldoen aan je eigen eisen. Je kunt bijvoorbeeld een bank laten maken die precies in een hoek van de tuin of de woonkamer past, maar je kunt er ook een tafel mee maken die precies de juiste hoogte heeft. Steigerhouten meubelen op maat zijn vaak van een simpel ontwerp, waardoor ze er strak uitzien en snel gemaakt kunnen worden. Er bestaat echter ook een mogelijkheid om de meubels naar andere, ingewikkeldere ontwerpen te maken. Het is afhankelijk van je behoefte en je smaak wat voor ontwerp je het beste kunt kiezen.

Steigerhouten meubelen op maat laten maken

Als je een bepaald soort meubels wilt, kunnen steigerhouten meubelen op maat perfect voor jou en je woning zijn. Het grootste voordeel van steigerhouten meubelen op maat is dat je alles kunt laten maken wat je maar wilt. Hierdoor kun je de tafel die je altijd al hebt willen hebben laten maken van steigerhout, of een meubelstuk dat precies op een bepaalde plek in je woning past. Je kunt zelf steigerhouten meubelen op maat maken als je verstand hebt van de verwerking en bewerking van hout. Je hebt hier echter wel de juiste apparaten en gereedschappen voor nodig. Als je dit hebt, kun je steigerhouten meubelen op maat gaan maken van hout dat je zelf hebt aangeschaft. Een gemakkelijke andere optie is het laten maken van de meubels door een professional. Er zijn verschillende bedrijven bij wie je steigerhouten meubelen op maat kunt laten maken. Het is dan echter wel belangrijk dat je precies weet wat je wilt en dat je dit goed communiceert. Op deze manier weet je zeker dat je precies krijgt wat je wilt en dat het zo wordt gebouwd dat het goed past in de ruimte waar het voor bedoeld is. Een van de andere voordelen van steigerhouten meubelen op maat is dat steigerhout een stevig en mooi materiaal is, maar vooral ook goedkoop. Het is gemakkelijk te bewerken, waardoor het laten maken van steigerhouten meubelen op maat erg voordelig is. Op deze manier krijg je precies wat je wilt en ook nog voor een voordelige prijs.

Steigerhouten meubels laten maken door Brabant Trade

Als je steigerhouten meubelen op maat wilt laten maken, kun je terecht bij Brabant Trade. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van allerlei soorten steigerhouten meubels. Als je bijvoorbeeld een wens hebt voor een mooie tuinset, die je in een winkel niet kunt vinden, kun je bij Brabant Trade terecht. Ook voor eigen ontworpen meubels en andere objecten die met steigerhout gemaakt kunnen worden, kun je bij Brabant Trade terecht. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan mooie steigerhouten bloembakken of kisten. Daarnaast levert Brabant Trade niet alleen aan particulieren, maar ook aan bedrijven. Je kunt dus een mooie tuinset laten maken of een eigen ontworpen bed, maar ook toonbanken en vergadertafels behoren tot de mogelijkheden. Op www.brabanttrade.nl vind je meer informatie over de mogelijkheden. Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat je kunt rekenen op een levering van je bestelling binnen 5 werkdagen en een scherpe prijs. Daarnaast zijn de steigerhouten meubelen op maat leverbaar in alle kleuren, worden ze voor je geschuurd en is het mogelijk je bestelling te laten leveren op iedere locatie in Nederland. Daarnaast biedt Brabant Trade sinds kort ook de mogelijkheid om kussens op maat te maken, die bijvoorbeeld perfect op je tuinbank of –stoel passen. Een greep uit de mogelijkheden voor steigerhouten meubelen op maat bij Brabant Trade:

 • tuinsets
 • loungebanken
 • kussens
 • tafels
 • eethoeken
 • kisten
 • stoelen
 • vergadertafels
 • toonbanken
 • statafels
 • barkrukken en –tafels
 • bedden
 • banken
 • salontafels
 • bureaus
 • boekenkasten
 • televisiemeubels
 • badkamermeubels

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je bij Brabant Trade terecht voor alle soorten steigerhouten meubelen op maat. Kijk op www.brabanttrade.nl voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn