Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Tafelbeschermers

Het vinden van een mooie tafel kan erg lastig zijn en als je deze eenmaal gevonden hebt, dan wil je daar natuurlijk ook graag zo lang mogelijk van genieten. Gebruik maken van tafelbeschermers kan dan absoluut een goed idee zijn. Als je bezig bent met de inrichting van je woning, dan wil je natuurlijk graag dat alles helemaal past bij jouw stijl, dat het goed aansluit bij jouw wensen en dat jij echt blij wordt van de meubelstukken die je in huis hebt staan. Het vinden van de ideale meubels kan best lastig zijn en dat maakt tafelbeschermers zo’n ideale oplossing. Heb jij immers eindelijk die prachtige eettafel gevonden, die er helemaal zo uitziet als jij in gedachten had en die helemaal past bij de rest van jouw interieur, dan wil je hier natuurlijk graag zo lang mogelijk van genieten. In de eerste plaats omdat het vaak een dure aankoop is en het natuurlijk zonde is om al heel snel weer geld uit te geven aan weer een nieuwe eettafel. In de tweede plaats omdat de kans klein is dat het je nog eens lukt om echt een perfecte versie van dit meubelstuk te vinden. Door tafelbeschermers te gebruiken, zorg je ervoor dat de kwaliteit goed blijft, dat je zo lang mogelijk jouw ideale tafel kunt blijven gebruiken en dat je niet onnodig geld hoeft uit te geven aan een nieuw exemplaar.

Transparante tafelbeschermers

Waar moet je nu aan denken als het gaat over tafelbeschermers? Je kunt dan denken aan het gebruik van een stevig tafelkleed en dit zal er zeker voor zorgen dat het tafelblad er langer mooi uit blijft zien. Het blad is dan immers goed afgedekt, waardoor er niet zomaar krassen op zullen ontstaan en je er niet per ongeluk vlekken op kunt maken. Tafelkleden kunnen dan ook zeker als tafelbeschermers dienen, maar dit heeft wel een nadeel en dat is het feit dat je dan natuurlijk ook helemaal niets meer van dat mooie tafelblad ziet. Dat is natuurlijk zonde, je hebt immers niet voor niets juist voor deze eettafel gekozen, tafelbladen zijn vaak erg bepalend voor het uiterlijk en het is zonde om dat dan weg te stoppen onder een kleed, hoe goed dit voor de bescherming ook mag zijn. Beter is het dan om te kiezen voor speciale transparante tafelbeschermers. Zo blijf je zicht houden op mooie tafelbladen en zorg je er tegelijkertijd voor dat deze niet beschadigd kunnen raken!

Meer voordelen

Maar er zijn meer voordelen te noemen bij het gebruik van transparante tafelbeschermers. Is jouw tafelblad onregelmatig, bijvoorbeeld doordat deze gemaakt is van robuuste houten planken of omdat er bijvoorbeeld tegeltjes in verwerkt zijn, dan kan het lastig zijn om hierop te knutselen of te schrijven. Met een stevige tafelbeschermer zorg je ervoor dat het oppervlak mooi recht is en dat maakt het schrijven, tekenen en knutselen een stuk eenvoudiger. Ook heb je met een beschermer geen placemats en onderzetters meer nodig, alle kruimels kun je er immers heel eenvoudig afwegen en kringen zullen er niet op ontstaan. Tafelbeschermers bieden dus vele voordelen:

  • ze maken placemats en onderzetters overbodig
  • ze zorgen voor een egaal vlakke ondergrond voor schrijven en knutselen
  • ze verlengen de levensduur van jouw eettafel
  • ze onttrekken het mooie tafelblad niet aan het oog

Heb jij ook je perfecte tafel gevonden en wil je deze zo lang mogelijk mooi houden? Kies dan voor een van de tafelbeschermers van 1001tafelkleden. Hier kun je niet alleen terecht voor een ruime collectie prachtige tafelkleden, maar ook voor verschillende soorten tafelbeschermers!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn