Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Top constructeur bouw bij Schreuders

Schreuders is een in 1986 opgericht bouwbedrijf dat zeer ervaren is in het uitvoeren van een grote diversiteit van bouwprojecten. Kenmerkend voor Schreuders is de combinatie van een nuchtere instelling met het vinden van creatieve oplossingen voor problemen. Een greep uit de projecten waar Schreuders aan werken met hun constructeurs bouw is:

  • projecten voor woningcorporaties
  • projecten voor overheden
  • projecten voor beleggers
  • projecten voor architecten
  • projecten voor aannemers
  • projecten voor particulieren

Zoals u kunt zien werken de constructeurs bouw van Schreuders werkelijk aan alle soorten projecten die met de bouw te maken hebben. Door de professionaliteit en ruime ervaring van het bedrijf is het een van de absolute toppers in Nederland om aan te stellen voor uw bouwprojecten.

Hoe de constructeur bouw van Schreuders zich onderscheid

Wanneer u besluit om een constructeur bouw bij Schreuders aan te nemen dan weet u dat u kiest voor kwaliteit, professionaliteit en ervaring. Een van de grote voordelen van dit bedrijf is dat ze zich al sinds het oprichten in 1986 blijven vernieuwen en hun kennis blijven verdiepen en verbreden. Hierdoor zijn ze in staat om met trends mee te gaan en zo altijd op de frontline van de kennis die er in de bouw is te blijven presteren. Elke constructeur bouw die bij Schreuders werkt is dan ook een expert op zijn of haar gebied en heeft ruime ervaring met het uitvoeren van bouwprojecten waar hij of zij in gespecialiseerd is. Wat ook kenmerkend is voor Schreuders en elke constructeur bouw die bij hen werkt is dat ze veel waarde hechten aan de wensen van de klant. Door de visie dat je je altijd moet blijven vernieuwen zijn ze ook in staat om zich continu te blijven verbeteren naar de wensen van de klant toe. Naar alle wensen van klanten wordt geluisterd en de constructeur bouw past zich hier vervolgens op aan. Deze klantvriendelijkheid is een van de voornaamste redenen waarom mensen voor een constructeur bouw van Schreuders kiezen. Een van de voornaamste dingen die een constructeur bouw van Schreuders voor u kan betekenen is het geven van constructie advies. Dit is het adviseren over constructies die u mogelijkerwijs in een bouwproject wil gebruiken. De constructeurs van Schreuders kunnen u adviseren over zowel kleine als grote projecten. Maar het blijft niet alleen bij advies, als u bij Schreuders komt dan wordt u begeleidt vanaf de eerste schets van het bouwproject tot het uitvoeren van het bouwen. Zo verzorgen de constructeurs het ontwerpen, het uitvoeren en het begeleiden van de bouwconstructies. Maar niet alleen de gebruikelijke constructie werkzaamheden worden bij hen uitgevoerd. U kunt hier ook terecht voor dingen zoals directievoering of inspecties. Daarnaast doen ze ook bouwputadvies, kostenbegroting en geven ze advies voor renovaties of het slopen van een bouwproject. Als u niet tevreden bent over iemand anders of eens een second opinion wil bij een ander bouwbedrijf kunt u ook bij Schreuders terecht.

Schreuders werkt met de BIM methode

Het Building Information Model, ook wel BIM genoemd, is een relatief nieuwe methode die het mogelijk maakt om vanuit verschillende disciplines samen te werken in een digitaal netwerk. Er zijn grote voordelen aan deze manier van werken in de bouw en daarom wordt het steeds vaker gebruikt, zo ook bij de constructeur bouw van Schreuders. Enkele voordelen van deze methode zijn: er is een grote rijkheid aan informatie, er kan onderling beter worden afgestemd, er worden minder faalkosten gemaakt en meerdere partijen kunnen gemakkelijk inzicht hebben in het project. Door het gebruik van de BIM methode kan er veel betere kwaliteit worden geleverd en worden bouwprojecten in kortere tijd voltooid. Een van de dingen die de BIM methode bijdraagt aan het succesvol werken van de constructeur bouw is dat ze een 3D model kunnen gebruiken in de bouwprojecten. Elk project die bij Schreuders wordt uitgevoerd wordt gedetailleerd gemodelleerd in een 3D model. Dit wordt ook wel ‘virtueel bouwen’ genoemd. Dit maakt het bouwen en uitdenken van een project vele malen gemakkelijker en is daarom kosten en tijd besparend. Dit komt voornamelijk doordat deze modellen de uitvoerbaarheid verhogen, de detaillering verbeteren en het gemakkelijker maken voor verschillende disciplines om samen te werken. Een andere toegevoegde waarde van BIM is dat er op verschillende manieren effectief kan worden samengewerkt. Een van deze manieren is dat alle disciplines vanuit een systeem werken waar alle informatie is opgeslagen. Een andere manier is dat alle disciplines zelf modellen maken maar deze wel baseren op de modellen van hun voorgangers. Hier zijn dan afgesproken momenten waarop de modellen worden samengevoegd zodat er wel goed en effectief wordt samengewerkt. Op deze momenten wordt gecheckt of er geen complicaties zullen optreden en eventuele conflicten tussen disciplines worden er ook uitgehaald. Elke constructeur bouw bij Schreuders heeft ervaring met beide modellen en kan deze dis probleemloos voor u toepassen. Wat BIM als laatste toevoegt is dat het de constructeur bouw van Schreuders in staat stelt om een bouwproject geheel en in detail uit te werken. Doordat de modellen een hoog detailleringsgehalte hebben en de constructeur bouw veel ervaring heeft kunnen de projecten in zijn geheel aan Schreuders worden overgelaten. De constructeur bouw van Schreuders kan een constructie dus afleveren wanneer hij gereed is voor productie. Het fijne aan dit bedrijf is ook dat ze werken met meerdere soorten materialen, van beton tot staal tot hout. Zo kunt u voor elk project en elke opdracht bij dit bedrijf terecht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn