Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Topkwaliteit deurcilinder sloten kopen?

Deur-cilindersloten - DeurcilinderOok als u zich er nog nooit in heeft verdiept weet u wel dat het belangrijk is om goede sloten te hebben op uw deuren. Zo voorkomt u vervelende situaties zoals inbraken en dergelijke. Een veelgebruikt slot is een deurcilinder slot. Dit product zit in vele deuren en dit zal u herkennen als zijnde een ‘normaal’ slot. Veel mensen weten echter niet dat er verschillende klassen zijn van deze deurcilinder sloten. Deze klasse geeft men aan door middel van het aantal SKG sterren. In onze webshop deur-cilindersloten.nl kunt u het allerbeste deurcilinder slot kopen die wij bovendien voor een zeer scherpe prijs in de aanbieding hebben. Het aantal SKG-sterren hangt af van waar u precies naar op zoek bent en in wat voor deur het slot komt. Het heeft natuurlijk weinig zin om een zeer sterk en dus ook wat duurder slot in een slap deurtje te zetten. Maar dit werkt natuurlijk ook andersom, een goed deurcilinder slot is zeer belangrijk als u een solide deur heeft, want anders heeft het aanschaffen van een dusdanige deur ook weinig zin. Bij ons kunt u van alles lezen over de verschillende soorten sloten en wij geven u ook graag advies over wat voor u het beste deurcilinder slot is. Het is mogelijk om de sloten met een certificaat te kopen, maar het kan ook zonder. Als u kiest voor een deurcilinder slot met certificatie, dan is het niet mogelijk om extra sleutels te laten maken zonder dit certificaat. Dit is dus een extra beveiliging omdat dan niet iedereen die toegang heeft tot uw sleutels gemakkelijk een replica kan laten maken. Wij hebben zowel in de twee sterren klasse als in de drie sterren klasse zowel gecertificeerde als niet gecertificeerde deurcilinder sloten. Op die manier kunt u dus zelf kiezen wat voor u de handigste oplossing is. Als u er zelf niet zo veel voer weet dan helpen wij u uiteraard graag. Op onze website kunt u onze contactinformatie vinden, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen in onze winkel in Alkmaar. Hier kunnen wij u van persoonlijk advies voorzien en u helpen bij het uitkiezen van de juiste deurcilinder of andere soorten.

Diverse soorten deurcilinder sloten

Als u op zoek bent naar echte topkwaliteit sloten die praktisch onmogelijk zijn om open te breken dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Een deurcilinder is een zeer sterke beveiliging, zeker als u kiest voor de producten die drie sterren hebben gekregen. Het is bij ons ook mogelijk om een deurcilinder slot te kopen die verschillend sluitend is. Dit wil zeggen dat elke deurcilinder met een aparte sleutel kan worden bediend. Hierdoor kunt u extra beveiliging inbouwen door bijvoorbeeld een voordeur met een andere sleutel te laten openen dan een achterdeur. U kunt uiteraard ook meerdere producten kopen die met dezelfde sleutel op kunnen indien u dit handiger is voor u. Een deurcilinder slot met drie sterren heeft veel beveiligingsvoordelen die andere producten niet hebben. Een paar van deze voordelen zijn de volgende:

  • Ook zeer betrouwbaar voor in de bedrijfssector
  • Een extra boorbeveiliging zit er standaard in
  • Uitstekende bescherming tegen lock-picking en klopsleutels
  • Bij een losse deurcilinder worden drie sleutels bijgeleverd
  • Bij gelijksluitende cilinders worden zes sleutels meegeleverd

Uiteraard hebben ook de producten met twee sterren zeer veel voordelen. Deze zijn bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan de producten met drie sterren maar zijn ook zeer sterk en veilig. Voor alle verschillende producten kunt u op onze website terecht. Als u verdere vragen heeft of benieuwd bent welke soort deurcilinder wij aanraden voor uw situatie dan kunt u ons ook altijd bereiken via onze site, via de telefoon, of gewoon door even langs te komen in onze winkel in Alkmaar.

Al sinds 1963 expert op het gebied van ijzerwaren, sloten en sleutels

De webshop waar u diverse soorten deurcilinders kunt kopen is onderdeel van het bedrijf Postma en Postma dat al sinds 1963 in Alkmaar is gevestigd. Met meer dan 15.000 artikelen kunnen wij u verzekeren dat wij hebben wat u zoekt. Op onze homepage postamenpostma.nl kunt u van alles vinden over de diverse producten die wij verkopen en kunt u deze ook meteen bestellen. Voor onze collectie van de diverse soorten deurcilinder hebben wij een aparte site opgezet zodat dit heel overzichtelijk is voor u als klant. Wij werken volgens het principe Politie Keurmerk Veilig Wonen en zijn dan ook uitermate geschikt om uw hele huis te beveiliging door middel van onze fantastisch producten. Onze voorwaarden bij het online bestellen zijn bovendien zeer gunstig omdat wij voor onze klanten niks anders dan de beste ervaring willen. Als u op een werkdag voor 15:00 een bestelling plaatst dan zorgen wij dat het pakketje nog dezelfde dag de deur uit gaat. U hoeft dus nooit lang te wachten op de producten die u bij ons kan bestellen. Wij vragen bovendien geen verzendkosten als u voor meer dan 60 euro bij ons een bestelling plaatst. Voor de beste deurcilinder sloten en andere soortgelijke producten kunt u altijd bij ons terecht. Wij zorgen dat de verzending veilig is en goed bij u aankomt en zijn beschikken ook over alle benodigde thuiswinkel keurmerken zodat u zeker weet dat het bij ons wel goed zit. Ook voor de reproducties van sleutels en voor de aanschaf van andere ijzerwaren kunt u terecht bij Postma en Postma.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn