Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

U wilt online een verhuisdoos kopen?

U gaat binnenkort verhuizen en wilt dus alvast beginnen met inpakken. Dan bent u natuurlijk op zoek naar de allerbeste verhuisdoos, en het liefst een exemplaar dat je gewoon makkelijk online kunt bestellen en kunt laten bezorgen. Dit kan via de webshop verhuisdozenstore.nl. Daar vind je super veel benodigdheden voor als je gaat verhuizen, waaronder natuurlijk de aloude kartonnen dozen om je spullen in te verpakken. Een verhuisdoos is geen normale doos, zoals je ze vaak ziet met postpakketjes. Deze dozen hebben namelijk een hele andere sluiting en niet allerlei handigheidjes om de doos mee op te tillen, zoals verhuisdozen dat hebben. Een goede doos om mee te verhuizen is gemaakt van stevig karton, heeft een stevige bodem, is gemakkelijk in elkaar te zetten en eenvoudig te sluiten. Bovendien heeft hij aan beide korte zijkanten een gat zitten waar je hand in past, waarmee je de doos gemakkelijk kunt optillen om hem te vervoeren. Dat is immers wat er met verhuisdozen gebeurt. Je moet ze gemakkelijk op kunnen tillen, maar ze moeten ook super stevig zijn zodat ze ook zware spullen kunnen houden. De verhuisdoos van verhuisdozenstore is dit absoluut. Ze verkopen alleen de beste kwaliteit verhuisdozen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over jouw dierbare spullen als je daarmee gaat verhuizen.

Verhuisbenodigdheden online bestellen

In de webshop van verhuisdozenstore kun je natuurlijk zo’n handige verhuisdoos bestellen, die zo ontworpen is dat je hem gemakkelijk in elkaar zet en kunt vullen met jouw spullen. Ze verkopen er nog veel meer handige producten die je wel eens nodig zou kunnen gaan hebben als je gaat verhuizen, zoals:

  • Verhuisdekens
  • Etiketten voor op de verhuisdozen
  • Matrashoezen om je matrassen te beschermen
  • Inpakmateriaal zoals bubbeltjesplastic

En nog een aantal andere handige zaken. In deze webshop vind je echt een totaalaanbod als het gaat om het in- en verpakken voor een verhuizing. Veel meer dan een goede verhuisdoos, bubbeltjesplastic (voor de breekbare spullen), verhuisdekens en etiketten heb je niet nodig om al jouw spullen netjes en overzichtelijk in te kunnen pakken. 

Hoe pak je een verhuisdoos in?

Veel mensen beginnen lukraak in te pakken voor hun verhuizing en hebben niet echt een plan. Dit is super zonde, want zo verlies je het overzicht en weet je totaal niet welke producten in welke doos zitten. het is sowieso het beste om eerst te beoordelen welke spullen je niet langer gebruikt en wat je dus weg kunt gooien of naar de kringloop brengen. Dan hoef je alvast een verhuisdoos (of meerdere) minder te kopen en in te pakken. Daarna kun je het beste beginnen met het inpakken van zware spullen onderin de dozen (zoals boeken, vazen en servies) en deze op te vullen met lichtere spullen (zoals kleding, dekens en andere accessoires). Op die manier zorg je ervoor dat de verhuisdoos niet te zwaar wordt om te tillen en hij dus gemakkelijker te vervoeren is. Zorg er bij het inpakken voor dat je breekbare spullen per stuk verpakt in oude kranten of bubbeltjesplastic, en je direct na het inpakken op de doos schrijft wat er in zit en naar welke ruimte hij moet. Dit maakt het voor de verhuizers makkelijker om alles precies daar neer te zetten waar jij het hebben wilt. Een soepele verhuizing toegewenst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn