Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Vakantiewoning landelijk gelegen

Een vakantiewoning landelijk gelegen is zoals het begrip al stelt een woning die is gelegen in een rustieke omgeving waar u heerlijk kunt uitrusten, ontspannen en tot uzelf kunt komen. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u eens een keertje genieten van het prachtige landschap dat Nederland te bieden heeft in plaats van altijd maar dure en verre reizen te maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een vakantiewoning landelijk gelegen. Onze vakantiewoning landelijk gelegen is een begrip in de omgeving en we hopen dan ook van harte dat u ons eens komt vereren met een bezoekje. Dat bedoelen we uiteraard digitaal door eens te kijken naar onze website: kleineboerderij.nl. Deze vakantiewoning landelijk gelegen was vroeger een boerderijtje maar hebben we omgetoverd tot vakantiewoning die van alle gemakken is voorzien. Deze vakantiewoning landelijk gelegen vindt u in Haarle, dat is een plaatsje in het Salland gebied en Salland is dan weer een streek nabij Twente, kortom in de provincie Overijssel in het oosten van het land. De Sallandse Heuvelrug bevindt zich op korte afstand van onze vakantiewoning, landelijk gelegen, en staat bekend om haar uitgestrekte bossen. Geniet van de vergezichten en schitterende heidevelden. U kunt zich er uren vermaken en alleen maar genieten van de omgeving. Zowel op de fiets als lopend kunt u het gebied verkennen en met onze verschillende wandelroutes komt u langs de mooiste plekken. Voor de Holterberg en de Lemelerberg rijdt u 15 minuten en dan bevindt u zich midden in de natuur en kunt u heerlijk ontspannen wandelen, fietsen en zelfs deze heuvels gaan beklimmen. Zo kunt u er een actieve vakantie van maken maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. U kunt ook gaan genieten en luieren in de tuin achter de vakantiewoning landelijk gelegen.

Vind hier uw vakantiewoning landelijk gelegen

Deze vakantiewoning landelijk gelegen is van alle markten thuis en u zult hier dan ook absoluut aan uw trekken kunnen komen. Deze vakantiewoning landelijk gelegen is onlangs compleet gerenoveerd en van alle gemakken voorzien zodat u hier een zeer prettige vakantie kunt komen vieren. Zowel voor het gezin is het leuk en zijn er voldoende activiteiten voor uw kinderen als voor een echtpaar of stelletje. Ons maakt het natuurlijk helemaal niets uit, wij zijn al lang blij dat u ons, de vakantiewoning landelijk gelegen, overweegt voor uw vakantie en zullen er dan ook voor zorgen dat u van alle gemakken bent voorzien. Wij vinden dat een vakantiewoning landelijk gelegen niet alleen in een natuurrijke omgeving dient te zijn maar dat de aankleding ook rustiek moet zijn zodat u zich in de natuur waant ook al verblijft u binnenshuis. Onze architecten en interieurontwerpers hebben daar dan ook wel voor gezorgd en dat ziet u meteen als u de foto’s van de vakantiewoning landelijk gelegen gaat bekijken die u uiteraard snel terug kunt vinden op de website. Vergeet u ook niet om even in het gastenboek te kijken, veel vriendelijke bezoekers hebben de moeite genomen om een aardig berichtje over hun ervaringen te plaatsen toen ze hun vakantie in deze vakantiewoning landelijk gelegen kwamen vieren. Niet alleen leest u veel positieve reacties, ook vindt u vele tips over wat er zoal te doen is in deze mooie streek en deze prachtige provincie. Wellicht kunt u die tips goed gebruiken als u hebt gesloten om deze vakantiewoning te reserveren. In principe is de vakantiewoning landelijk gelegen het hele jaar beschikbaar maar wacht niet te lang met boeken want vol is vol en het zou wel heel erg zonde zijn als u juist in uw vakantieweek niet meer deze vakantiewoning landelijk gelegen kunt boeken. Dat is immers iets dat u te allen tijde dient te voorkomen. Zo kunt u er in de zomervakantie gebruik van maken maar als u hier kerst en Oud en Nieuw wilt vieren dan is dat ook geen enkel probleem. Zoals we al eerder aangaven: wij zijn van alle markten thuis.

Heerlijk tot rust komen in de Nederlandse natuur

Wat wilt u nog meer dan uw vakantie doorbrengen in een relaxte omgeving eventjes weg uit de sleur en verplichtingen? We kunnen ons niets prettiger voorstellen en u kunt er wel vanuit gaan dat ook wij weleens deze vakantiewoning landelijk gelegen afhuren. Hopelijk hebben wij en ons gastenboek en onze overzichtelijke website u doen overtuigen dat het absoluut zal lonen om deze vakantiewoning landelijk gelegen eens te huren. Mocht u toch nog vragen hebben over het een of ander dan kunnen we dat goed voorstellen. Als het op vakanties aankomt, kijkt u vast en zeker graag de kat uit de boom. Klim dan ook in de pen en stel al uw prangende vragen aan ons. Er zijn diverse manieren om dit te doen en die willen we in deze tekst zeker niet onbenoemd laten.

  • Zo kunt u ons bellen. We hebben zowel ons algemene telefoonnummer geplaatst als ons mobiele nummer zodat u ons bij wijze van spreke in de nacht nog kunt komen opbellen.
  • Of mailt u een e-mail naar onze speciale adres dat geheel in het teken staat van deze prachtige vakantiewoning, landelijk gelegen.

U gaat hier absoluut geen spijt van krijgen dus wacht niet langer maar schrijf ons aan. Via de site kunt u alvast zien welke dagen en weken nog beschikbaar zijn. Wees hier op tijd bij zodat u optimaal kunt profiteren van dit aanbod. Het is van alle gemakken voorzien.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn