Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Verhuizen met goede kwaliteit verhuisdozen

Beeboxx - verhuisdozenBij veel verhuizingen gaat er wel eens iets mis. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er dingen zoekraken of dat u niet goed meer weet welke dozen naar welke kamers gebracht moeten worden, maar het ergste is wanneer er iets mis is met de verhuisdozen zelf. Hier kunt u vaak zelf weinig aan veranderen. Wanneer u kartonnen verhuisdozen gebruikt kunnen ze scheuren wanneer er te veel gewicht in geplaatst wordt, of kan het zo zijn dat er tijdens de verhuizing verschillende beschadigingen optreden. Dit is natuurlijk heel erg zonde en ook helemaal niet nodig. U kunt deze problemen makkelijk voorkomen door verhuisdozen van een duurzaam materiaal te gebruiken. Bij Beeboxx kunt u veel verhuisdozen huren tegen een lage prijs. Deze verhuisdozen worden niet alleen bij u thuisbezorgd voordat u met verhuizen gaat beginnen, ze worden ook weer opgehaald op het nieuwe adres zodra de verhuizing achter de rug is. Voor veel mensen zijn de verhuisdozen van Beeboxx dan ook een heel goede oplossing voor veel voorkomende problemen. Het soort kunststof waarvan de verhuisdozen gemaakt zijn, is van 100% gerecycled materiaal en dus zeer duurzaam. U huurt dozen die door velen anderen gebruikt zijn en nog gebruikt zullen gaan worden. Juist doordat deze verhuisdozen zo lang meegaan zijn ze veel beter voor het milieu dan de vele kartonnen verhuisdozen die vaak meteen na de verhuizing weg worden gegooid. U blijft dus ook niet met een grote hoeveelheid afval achter. Het is heel makkelijk om zelf via de website aan te geven wanneer de verhuisdozen weer opgehaald kunnen worden. Dit kan al meteen tijdens uw bestelling. Zo blijft u in uw nieuwe en volledig opgeruimde huis ook niet met de kunststof dozen zitten. Vaak zijn er per verhuizing veel verschillende verhuisdozen nodig. Ook omdat alle spullen in 1 keer mee moeten in de verhuiswagen is het vaak niet mogelijk om een verhuisdoos meerdere malen per verhuizing te gebruiken. Hierdoor worden er vaak veel te veel verhuisdozen ingekocht en blijft er een grote hoeveelheid over. De prijs kan dan al flink oplopen. Bij Beeboxx huurt u precies het aantal verhuisdozen die nodig zijn en betaalt u dus nooit te veel.

Grote, goed afsluitbare verhuisdozen

Om al uw eigendommen veilig van de ene naar de andere woning te kunnen vervoeren is het noodzakelijk om dozen van groot formaat te gebruiken. Hierdoor weet u zeker dat alles zal passen. De standaard verhuisdoos van Beeboxx is 40 x 60 x 32 cm. Hier passen veel spullen in. Het goed afsluitbare deksel zorgt er voor dat er geen eigendommen verloren kunnen gaan. De verhuisdoos van kunststof heeft echter nog veel meer voordelen:

  • Makkelijk te stapelen en daardoor veilig te vervoeren
  • Voldoende grip door de handvatten
  • Stevig en duurzaam door het gebruik van gerecyclede materialen

De kunststof verhuisdozen van Beeboxx zijn voor elk type verhuizing te gebruiken. U kunt helemaal zelf kiezen voor het aantal dozen dat u nodig denkt te hebben, maar ook is het mogelijk om voor een pakket te kiezen. Deze pakketten zijn op maat gemaakt voor drie verschillende soorten verhuizingen. Een kleine, medium of grote verhuizing. Bij klein kunt u denken aan stellen zonder kinderen of alleenstaanden.  De medium verhuizingen zijn gericht op kleine tot middelgrote gezinnen en de grote verhuizingen worden vaak uitgevoerd door gezinnen met meer dan twee kinderen en bijvoorbeeld veel huisdieren. Zo is er voor elk type verhuizing en goede oplossing en kunt u er zeker van zijn dat u  uw spullen met het juiste aantal dozen mee kunt nemen. Bij alle pakketten zitten extra voordelen zoals verschillende soorten inpakmateriaal. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan nopjesfolie of rollen inpakpapier. Deze materialen zorgen er voor dat uw eigendommen onderweg niet zullen breken en dat u alles in de nieuwe woning exact hetzelfde uitpakt als de manier waarop het in de verhuisdoos is geplaatst. Bij uw bestelling kunt u zelf meteen aangeven hoe lang u de verhuisdozen nodig denkt te hebben. Mocht de verhuizing toch wat langer duren dan gepland, dan is dit ook helemaal niet erg. U kunt gemakkelijk verlengen via de website.

Hulpmiddelen tijdens de verhuizing

Bij veel mensen is het zo dat de juiste hulpmiddelen om zware objecten te vervoeren niet in huis aanwezig zijn. U moet er bijvoorbeeld toch niet aan denken om meubelen zonder een goede steekkar te vervoeren? Bij Beeboxx kunt u naast verschillende soorten inpakmateriaal ook terecht voor allerlei hulpmiddelen om het verhuizen zo makkelijk mogelijk te maken. Naast de steekkar kunt u ook gebruik maken van veel verhuisdekens. Hiermee zorgt u er voor dat er geen beschadigingen aan meubels optreden in de verhuiswagen. U kunt de dekens bijvoorbeeld goed vastzetten met touw, zodat ze tijdens de reis niet zullen verschuiven. Ook is het mogelijk om een hondje te huren. Voor € 5,95 heeft u dit handige hulpmiddel al in huis. Op een hondje rijdt u zonder enige moeite de zwaarste kasten en banken het huis uit. Ideaal wanneer u met een paar mensen alvast aan de slag wilt gaan voordat de verhuizers arriveren. Bij Beeboxx kunt u dus terecht voor veel meer dan alleen verhuisdozen. U kunt alles snel en gemakkelijk regelen via de website. Voor vragen over bestelling, betaling of levering kunt u ook per email of telefonisch contact opnemen. Het team van Beeboxx helpt u graag op weg om uw verhuizing zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn