Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Vind de juiste makelaars door makelaars te vergelijken

Wil je je woning verkopen, maar weet je niet welke makelaar je moet vertrouwen? Het verkopen van een woning is een snelle manier om geld te kunnen verdienen. Maar daar heb je natuurlijk wel de juiste makelaar voor nodig, voordat het je meer geld gaat kosten. Geen bloed zweet en tranen meer over wie je moet nemen, wij maken het makkelijker voor jou.

Zo hoef je je alleen maar zorgen te maken wat je met de opbrengst van de woning wil doen. Voordat je een vergelijking gaat maken, zijn er een aantal dingen die je moet weten. Bijvoorbeeld: hoeveel denk je te gaan ontvangen voor je woning, met welke kosten moet je rekening houden en hoe gaat het vergelijken in zijn werking?

Hoe werkt het om makelaars te vergelijken?

In het kort de stappen om jouw ideale makelaar te vinden:

Je maakt eerst de inventarisatie

Je gaat naar verkoopmakelaaroffertes.nl om daar binnen drie stappen het volgende te krijgen:

  • Vergelijkingsformulier invullen
  • plaats
  • woonoppervlak
  • aantal kamers
  • geschatte prijs
  • Wachten
  • Makelaar kiezen
  • Eén van de vier voor jou geselecteerde makelaars
  • Niet tevreden, dan kan dit nog een keer worden gedaan

De eerste stap voor het vergelijken van makelaars is door allereerst het vergelijkingsformulier in te vullen. Dit doe je door eerst je postcode in te voeren. Aan de hand daarvan vul je daarnaast een paar kenmerken van je huis in. Denk hierbij aan de type woning, het woonoppervlak van het huis, het aantal (slaap)kamers en tot slot de geschatte prijs. De keuzemogelijkheden zijn bedoeld om je huis globaal te omschrijven. Daarnaast wordt er gevraagd wat jij vooral belangrijk vindt. Ga je eerder voor een ervaren makelaar, of let je vooral op de kosten van de makelaar. Daarnaast mag jij bepalen wie de bezichtigingen afneemt.

Nadat het vergelijkingsformulier is ingevuld, wordt jouw ingevulde formulier doorgestuurd aan 4 makelaars bij jou in de buurt die op basis van jouw voorkeuren het beste bij jou passen. Daarna doen deze 4 verkoopmakelaars allemaal een voorstel. Dit gebeurt natuurlijk zo snel mogelijk. Deze gratis offertes bieden jou een inzicht in de kosten en mogelijkheden. Als laatste krijg je zelf de keuze om één van de vier makelaars die je vergelijkt uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. Belangrijk om nog te noemen is dat sommige makelaars werken met een vast tarief. Dit heeft als voordeel dat je precies weet hoeveel je betaalt. Maar het is belangrijk om te noemen dat hier soms verborgen risico’s in het spel aanwezig kunnen zijn, omdat er aanvullende kosten bij worden gerekend naast het vaste bedrag. Hiervoor kan je bij verkoopmakelaaroffertes ook vergelijken door makelaars aan te bieden die het bedrag door middel van een gesprek bepalen.

Dit lijkt een speld in de hooiberg, maar dit is sneller gedaan dan je denkt!

Makelaar gevonden? Kijk direct op verkoopmakelaaroffertes.nl

Heb je nog niet de juiste makelaar kunnen vergelijken? Dat is geen probleem, want je kan bij ons altijd nogmeerdere offertes aanvragen zodat er geen twijfel meer kan bestaan. verkoopmakelaaroffertes.nl biedt je een gemakkelijke en toegankelijke aanpak. Waarbij kwaliteit op de eerste plaats staat, zodat je zo goed mogelijk kan worden geholpen met het vergelijken van een makelaar. Zoals eerder genoemd doe je dit in drie snelle stappen, waarbij je vier gratis offertes toegestuurd krijgt. Hiermee verklein je voor jezelf het aantal mogelijke makelaars en verhoog je je kans op de beste makelaar voor jou. Je kan tenslotte voor vragen altijd contact opnemen via de website of telefoon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn