Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Waar kunt u een veilig legionella filter kopen?

Al een hele tijd kreeg mijn moeder rare uitslag na het douchen en voelde zij zich niet zo lekker. In eerste instantie heeft zij nooit de link gelegd met douchen, maar toen het elke keer na het douchen gebeurde vroeg zij zich toch af of er iets mis was met het water. Ik verklaarde haar in eerste instantie voor gek, maar nadat ik ook een keer bij haar moest gaan douchen na een dagje uit met haar, kreeg ik ook uitslag. De uitslag verdween best snel, dus ik maakte mij niet veel zorgen maar het zorgde er toch voor dat ik haar gelijk moest geven. We hebben op internet gezocht wat het kon zijn en vonden niet zo snel een antwoord. Mijn broer vroeg zich af of het wellicht aan het water kon liggen en opperde of we geen legionella filter moesten aanschaffen. Ik heb mij nooit echt in een legionella filter verdiept, dus ik had niet zo snel een antwoord voor hem. Na wat op internet te hebben gezocht kwam ik tot de conclusie dat het aanschaffen van een legionella filter geen kwaad kon, dus vertelde ik mijn moeder dat we dit maar moesten gaan aanschaffen onder het mom van ´baad het niet, dan schaad het niet´. Mijn moeder stond ook wel achter een legionella filter aanschaffen en dus zijn wij samen op internet naar websites gaan zoeken waar wij een legionella filter konden bestellen. Gelukkig vonden we snel de website legionelladouchekoppen.nl. Op deze website stond direct een slogan die ging over veilig douchen en dat was natuurlijk precies wat wij wilden! De website gaf een duidelijke uitleg over legionella, waardoor ons een hele hoop helder werd. Daarnaast zagen wij op de website dat hun producten verschillende certificeringen hadden, wat mij de zekerheid gaf dat we hier te maken hadden met goede producten. Het fijne was dat wij de legionella filter gewoon online zouden kunnen bestellen en het vervolgens bij ons thuis zou worden afgeleverd.

Een legionella filter zorgt voor veiliger douchen

Het gaf een goede hoop om op de website te lezen dat de legionella filter ervoor zou zorgen dat ziektekiemen uit het water zouden worden gefilterd, waardoor onze huid er niet mee in contact zou komen. Wij hadden hier nooit zo zeer over nagedacht dat dit zonder legionella filter wel een risico is, maar na de periode van uitslag vonden we het toch heel fijn om een legionella filter aan te schaffen en er zo voor te zorgen dat dit niet meer zou gebeuren

Veilig douchen dankzij dit bedrijf

Wij zijn erg tevreden met de service van dit bedrijf en de aanschaf van onze legionella filter, en wel om de volgende redenen:

  • De legionella filter werd heel snel geleverd en was makkelijk te plaatsen
  • De website gaf goede informatie over de verschillende soorten legionella filter en wat deze precies zou doen
  • De legionella filter werkt prima en wij voelen ons een stuk veiliger tijdens het douchen

Wij zouden daarom iedereen het gebruik van een legionella filter kunnen aanraden.

Lees meer…

                              

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn