Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Wat zijn de voordelen van Wilmink Oosterveld?

Wil je een nieuw bedrijfspand laten bouwen? Dan is het een aanrader om dit te laten doen door de specialisten van Wilmink Oosterveld. Van het begin tot het eind van het proces staan zij voor jou klaar en zij verwerken jouw wensen zo goed mogelijk in hun ontwerpen. Niet alleen voor het ontwerp en de bouw kun je terecht bij Wilmink Oosterveld, maar ook voor het onderhoud. Doordat zij het gebouw als geen ander kennen, kunnen ze dit ook zeer goed voor jou uitvoeren. Dat maakt dit bedrijf tot een logische keus voor jouw bouwplannen!

Je eigen omgeving

Een bijzonder aspect van samenwerken met Wilmink Oosterveld, is dat je bij hen online je eigen omgeving krijgt. Wat houdt dit in? Dit betekent dat je bij hen kunt inloggen en dan alles in kunt zien wat met jouw pand te maken heeft. Denk dan aan:

  • managementraportages
  • facturaties
  • planning van serviceklussen
  • updates over lopende opdrachten

Zo ben je zelf dus altijd volkomen op de hoogte van alle stappen die zij in het proces zetten. En zie je precies wanneer wat gaat gebeuren. Dat is ook na de bouw handig, als je ervoor kiest om bij Wilmink Oosterveld een meerjaren onderhoudscontract af te sluiten. Veel bedrijven zijn niet zo bezig met de onderhoud van hun panden. Ze zijn betrokken bij de bouw en willen dat dit goed gaat, maar aan onderhoud wordt vaak pas gedacht als iets niet meer naar behoren functioneert. Dat is jammer, want door gebruik te maken van een onderhoudsplan, kun je juist voorkomen dat er gebreken gaan ontstaan. Bij Wilmink Oosterveld stellen ze graag een dergelijk onderhoudsplan voor jou op en voeren dit dan op de afgesproken momenten uit. Zo blijft een pand goed onderhouden.

Bouwproces bij Wilmink Oosterveld

Je eigen online omgeving en de mogelijkheid van een onderhoudscontract zijn natuurlijk prachtig, maar hoe zit het met de bouw zelf? Bij Wilmink Oosterveld kun je er op rekenen dat al jouw wensen in het proces meegenomen worden. Jij weet als gebruiker van een pand immers precies waar het voor jou aan moet voldoen om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Zij horen dan ook graag al jouw wensen, zodat zij die zo goed mogelijk in het ontwerp kunnen verwerken. Uiteraard gaan ze pas aan het bouwen als het ontwerp helemaal naar jouw tevredenheid is. Het hele bouwproces nemen zij voor hun rekening tot aan de oplevering aan toe. Wilmink Oosterveld kan dit doen doordat zij veel verschillende experts in hun bouwteam hebben. Daardoor kunnen ze snel en efficiënt werken en goed schakelen als dat nodig is. Wat ook belangrijk is om te weten, is dat zij veel interesse hebben in duurzaam bouwen. Hier kan rekening mee worden gehouden bij de keus voor materialen, hoe duurzaam zijn die en hoe lang gaan ze mee? Maar ook bijvoorbeeld in de keus voor bedrijven waar zij mee werken, die kiezen zij waar mogelijk uit de buurt, zodat er zo weinig mogelijk kilometers afgelegd hoeven te worden. Zo zijn er dus verschillende redenen waarom juist Wilmink Oosterveld een goede keus is voor het bouwen en onderhouden van jouw pand.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn