Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Wat zijn infrarood panelen?

Infraroodpanelen-parkstad - Infrarood panelenWie altijd al heeft willen weten wat infrarood panelen zijn, hoeft dankzij deze tekst niet langer in spanning te zitten. Het ligt in de lijn der verwachting dat binnen de kortste keren hele massa’s mensen overstappen op deze energievoorziening. Hoe werkt het dan? Welnu, nadeel aan gebruik van zonlicht is dat er een wolk tussen kan komen. Misschien kent u dat wel: u zit op een mooi terrasje heerlijk in de zon, en ineens wordt uw leuke middag ruw verpest door een langskomende wolk. Dat wilt u dan natuurlijk precies niet hebben. Hetzelfde geldt voor het gebruiken van energie. Infrarood panelen maken aan al deze bezwaren een einde. Met een CV-installatie verwarmt u in huis alleen de lucht. Dat is echter anno 2016 een hopeloos verouderd concept. Want u wilt natuurlijk een zo efficiënt mogelijke omzetting van energie, en door het overstappen op infrarood panelen kan een en ander al vlug gerealiseerd worden. Deze panelen zetten de elektriciteit voor bijna 100 (want 99) procent om in warmte, anders dan reguliere installaties voor de verwarming van uw woning. Niet alleen heeft u het dus altijd lekker warm in huis, maar u bespaart er ook nog eens honderden euro’s per maand mee. En zeg nou zelf, wie wil dat in deze tijden van beperkte economische groei nou niet? Het is daarom zaak vandaag nog over te gaan op de aanschaf van infrarood panelen. We vertellen u gelijk bij welke onderneming u dit het beste kunt doen. Dat is namelijk Parkstad Enterprises B.V. Struint u het wereldwijde web maar eens af op zoek naar deze firma, dat moet niet lang duren, mede dankzij deze mooie en goed geschreven tekst. Waar wacht u nog op? Van lang twijfelen is in de ganse historie van de mensen nog nooit iemand echt beter geworden. Wees dus slimmer dan dat en kijk vandaag nog naar een van onze fraaie infrarood panelen.

Wat zijn de voordelen van infrarood panelen?

Infrarood panelen hebben als gezegd de toekomst. U heeft de mogelijkheid om hier en nu over te gaan op de aanschaf van deze dingen en de wereld vast een beetje te veranderen. Want een betere wereld begint bij uzelf, niet bij de buurman. De voordelen van infrarood panelen zijn haast te veel om in deze tekst allemaal te benoemen, maar we gaan toch een poging wagen. Daartoe beginnen we met een mooie opsomming. Puntsgewijs zijn de voordelen van infrarood panelen namelijk de volgende:

  • voordeliger dan andere verwarmingssystemen
  • simpel te installeren
  • geen geur van de verwarming
  • geen vochtige muren meer
  • geen droge lucht
  • geen onderhoud nodig

En in deze opsomming ontbreken nog dat de panelen een comfortabele stralingswarmte afgeven, dat er geen ventilator is die lucht verspreidt, dat er geen beslagen spiegels zijn en dat er geen stofontwikkeling plaatsvindt zoals bij wijze van voorbeeld bij installaties met een CV wel het geval is. Het mag dus thans wel duidelijk zijn dat u haast wel gek lijkt als u niet vandaag nog opteert voor infrarood panelen. U kunt daarna altijd behaaglijk thuis zitten, in een heerlijk warme omgeving. Nooit meer hoeft een monteur langs te komen om naar het systeem van uw verwarming te kijken. Na het douchen heeft u nooit meer beslagen spiegels, hetgeen een grote ergernis van veel mensen is, blijkt uit onderzoek. Zelf hoeft u er ook nog eens geen enkel onderhoud aan te verrichten. Een kind kan de was doen. Bent u nou ook enthousiast geworden over infrarood panelen? Surf dan snel naar de website van het bedrijf Parkstad Enterprises B.V. Wij zullen u niet teleurstellen, zoals we dat ook niet bij de vele tevreden klanten voor u hebben gedaan.

Onbekend met dit alles? Ga voor het starterspakket!

Omdat infrarood panelen nog niet zo bekend zijn in ons mooie land, hebben we iets leuks bedacht. U kunt bij ons namelijk, anders dan bij veel van onze concullega’s, een starterspakket aanvragen. Voor het relatief luttele bedrag van € 415,- ontvangt u dan alles in huis wat u nodig heeft om infrarood panelen ook bij u tot een groot succes te maken. U krijgt dan 1 paneel, 1 draadloze ontvanger en 1 draadloze thermostaat. Geen geknoei dus met snoeren, leidingen en wat niet meer. Nee, alles gewoon zonder bedrading geregeld. Niet voor niets is dit een van de redenen die ons ertoe brengen te verwachten dat infrarood panelen in Nederland zo aan zullen gaan slaan. En als u nu denkt dat het dan vast een moeilijke opgaaf is om de boel te installeren, zit u toch echt op het verkeerde spoor. Want binnen een kwartiertje kunt u alles installeren. Dus binnen 15 minuten kunt u profiteren van de talrijke en haast niet op te sommen voordelen van infrarood panelen. Hoe werkt het dan precies? Allereerst stopt u de plug-in-ontvanger in een vrij stopcontact naar keuze. Daarmee komt de stekker van het paneel in de plug-in. Klaar is kees! Bij ons geen taferelen met ingewikkelde boekjes, zoals bij die ene roemruchte Zweedse meubelgigant, maar gewoon heldere aanwijzingen voor het gebruik van de infrarood panelen. We laten u letterlijk niet in de kou zitten. Bezoekt u daarom maar snel onze webwinkel. U kunt daar eens op uw gemakje vanuit uw luie fauteuil rondkijken naar de diverse producten die we in de aanbieding hebben. Want infrarood panelen laten u toch niet helemaal koud na het lezen van al dit moois? Wacht even, want gaat daar de telefoon al?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn