Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Wij bestelden een overkapping in Terneuzen

Afgelopen zomer, toen het zo ontzettend warm was in Nederland, hebben wij gemerkt dat ons nieuwe huis heel erg snel opwarmt. Dat was heel vervelend want de warmte blijft namelijk ook heel lang hangen. Vandaar dat wij het een goed idee vonden om eens te kijken of wij hier iets aan konden laten doen. Wij vinden het namelijk prettig als het koel kan blijven in onze woning. Wij hebben toen het plan gevat om een overkapping in Terneuzen te bestellen. Wij hadden dit bij een vriend van ons gezien en het bestellen van een overkapping in Terneuzen leek ons de perfecte oplossing voor ons probleem. Wij zijn daarom even bij deze vriend gaan vragen waar hij zijn overkapping in Terneuzen had gekocht, hij vertelde ons dat hij dat via de site Kozijnen-Terneuzen had geregeld. Deze site zijn wij daarom meteen even gaan bekijken en wij zagen al heel snel precies de overkapping in Terneuzen die wij ook graag zouden willen hebben. Omdat wij zelf niet heel veel ervaring hebben met het maken of aanbrengen van een overkapping in Terneuzen, hebben wij eens geïnformeerd of de mensen van dit bedrijf ons daar misschien mee zouden kunnen helpen. Dat was gelukkig geen enkel probleem. Wij kregen te horen dat zij iemand bij ons langs konden sturen om de overkapping in Terneuzen te bespreken. Wij hebben dit aanbod met beide handen aangenomen en een paar dagen later stond er al iemand van dit bedrijf bij ons op de stoep om ons van dienst te zijn. Wij zijn even naar de tuin gelopen en daar hebben we bekeken welke overkapping in Terneuzen het meest geschikt was voor onze situatie. Wij zijn heel blij dat wij dit advies hebben ingewonnen want wij hebben hierdoor een product op maat gekregen waar wij nu al heel veel plezier van hebben gehad.

Wij hebben geen seconde spijt gehad van onze overkapping in Terneuzen

Toen wij eenmaal de juiste adviezen hadden ontvangen over onze toekomstige overkapping in Terneuzen, hebben wij meteen een bestelling geplaatst. De mensen van dit bedrijf hebben er alles aan gedaan om ons zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn en dat was iets wat ons heel goed beviel. Wij hebben daarom ook met plezier met dit bedrijf samengewerkt. Niet alleen hebben zij ons van een heel goede overkapping in Terneuzen weten te voorzien, ook hebben zij er alles aan gedaan om deze voor een goede prijs aan ons te verkopen. Wij hadden namelijk niet een heel ruim budget, maar dat betekende gelukkig niet dat ik geen overkapping in Terneuzen kon kopen. Sterker nog; men heeft heel goed met ons meegedacht over wat wij het beste konden doen en zo hebben wij een heel goede aankoop weten te doen die beter was dan wij hadden durven dromen. Wij zijn daarom heel blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan en wij genieten nu al vele weken van onze overkapping in Terneuzen. Mocht u meer over dit bedrijf willen lezen, dan kunt u altijd even naar de site van dit bedrijf gaan. Het adres is Kozijnen-Terneuzen.nl.

Wij raden dit bedrijf sterk aan

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan omdat wij voor een heel goede prijs een perfect product hebben kunnen krijgen. Wij hebben nu geen last meer van zonlicht in onze woning en ons huis blijft daardoor lekker koel. Kortom:

  • wij hebben een heel goede overkapping gekregen
  • wij zijn heel snel geholpen
  • wij hebben geld van ons budget overgehouden

Kijk voor meer informatie op Kozijnen-Terneuzen.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn