Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Wij schakelden MK Force Security in voor objectbeveiliging

Wij zijn de afgelopen jaren een aantal keer het slachtoffer geworden van inbraak. De schade was iedere keer enorm omdat de inbrekers er alles aan deden om binnen te komen en daarbij geen enkel omkijken hadden naar onze panden. Omdat wij op een afgelegen terrein liggen, is het voor ons heel moeilijk om een goede verzekering af te sluiten tegen dergelijke inbraken en vandaar dat wij iedere keer heel erg veel geld kwijt zijn wanneer wij weer door dat tuig worden bezocht. Vandaar dat wij laatst op zoek zijn gegaan naar bedrijven die ons konden helpen met de objectbeveiliging. Wij hadden namelijk van meerdere bedrijven gehoord dat objectbeveiliging de oplossing is voor dergelijke problemen en vandaar dat wij maar eens even zijn gaan kijken waar wij moesten zijn voor objectbeveiliging. Wij hebben op het internet gezocht naar een bedrijf dat ons goed kon helpen met objectbeveiliging en wij zagen al heel snel dat wij het beste konden aankloppen voor hulp bij MK Force Security. Dit bedrijf biedt namelijk hoogwaardige objectbeveiliging en vandaar dat wij een keer gekeken hebben of wij ook door dit bedrijf geholpen zouden kunnen worden. Wij hebben namelijk niet een heel ruim budget en vandaar dat het nog even spannend was om te kijken of alles betaalbaar zou worden. Wij hebben daarom even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf en wij werden meteen heel erg vriendelijk te woord gestaan. Wij hadden daarom ook meteen een goede indruk van hun mogelijkheden en wij wilden daarom graag een offerte bij hen aanvragen. Zij zijn daar heel goed op ingegaan en zij hebben ons gevraagd wanneer zij een keer bij ons konden komen kijken. Wij hebben daarom een afspraak ingepland om te kijken wanneer zij konden komen kijken welke middelen zij voor onze objectbeveiliging zouden moeten inzetten om dit tot een succes te maken. Tot zover waren wij dus al zeer tevreden over de geleverde service van dit bedrijf.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in objectbeveiliging

Toen wij eenmaal in contact met dit bedrijf getreden waren, hadden wij al heel snel in de gaten dat wij hier met een heuse professional te maken hadden. De mensen die bij ons onze panden kwamen bekijken waren namelijk heel goed in inschatten van de mogelijkheden die er waren om onze panden optimaal te beveiligen. Dat was voor ons heel prettig om te merken. Wat ook heel fijn was, was dat men er hier heel goed rekening mee hield dat wij niet een zeer uitgebreid budget hadden. Dat was voor deze mensen geen enkel probleem. Zij vertelden ons dat objectbeveiliging in principe niet duur hoeft te zijn, mits je de juiste middelen weet in te zetten. Vandaar dat wij het dus heel prettig vonden om uiteindelijk de offerte te zien waarop wij een zeer goede prijs aangeboden kregen. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij zijn daarom ook blij dat wij met dit bedrijf in contact zijn getreden. Wilt u meer weten over dit bedrijf? Kijk dan even op MKForcesecurity.nl. U zult zien dat er heel veel interessante mogelijkheden worden aangeboden.

Vraag ook een offerte aan via de site

Mocht u ook graag met dit bedrijf willen samenwerken, dan kunt u altijd even naar de site van dit bedrijf gaan om te kijken wat zij u allemaal te bieden hebben. Ik kan u vertellen dat wij:

  • de samenwerking altijd als heel prettig ervaren
  • wij heel tevreden zijn over de diensten van dit bedrijf
  • wij altijd voor een heel goede prijs worden geholpen

Kijk voor meer informatie even op MKForcesecurity.nl. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn