Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Wilt u ook heerlijke zwembad verwarming?

In Nederland is het helaas niet vaak en lang genoeg warm om zonder zwembad verwarming het hele jaar door lekker te kunnen zwemmen. Vooral in het voorjaar en het najaar kan het wat te koud zijn om zonder zwembad verwarming een duik te nemen. Een goede oplossing hiervoor is dus het aanschaffen van zeer goede en energiezuinige zwembad verwarming die u bij Compass Pools kunt vinden. Het is zeker aan te raden om niet alleen de zwembad verwarming bij ons aan te schaffen, maar door ons ook de rest van het zwembad te laten aanleggen. De materialen die wij gebruiken zijn namelijk niet alleen zeer sterk en gaan dus lang mee, maar zijn ook nog eens zeer fraai en bovendien goed isolerend. Hierdoor is het zeker een goede keuze om voor onze producten te kiezen als u graag binnen of buiten heerlijk wilt zwemmen. Als u er voor kiest om bij ons zwembad verwarming te bestellen dan zijn er veel verschillende soorten producten die wij u kunnen leveren. Het hangt natuurlijk helemaal van uw wensen af wat wij u leveren. Wij kunnen er voor zorgen dat water echt heel warm kan worden, bijvoorbeeld geschikt voor een bubbelbad, maar wij kunnen ook een wat zuiniger model voor u regelen en installeren. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor een buitenzwembad die niet per se heel warm hoeft te worden maar wel altijd een draaglijke temperatuur moet hebben. De hoeveelheid energie die de verwarmingselementen gebruiken hangt dan ook geheel van uw wensen af. Bij een zeer warm bad is dit uiteraard hoger dan bij een wat minder warm bad en natuurlijk speelt ook het formaat van het bad zeker mee. Handig is dat wij iedereen de juiste zwembad verwarming kunnen leveren omdat wij als geen ander dé specialist op het gebied van zwembaden zijn. Hierdoor kunnen wij zeer veel zaken voor u regelen die concurrenten vaak niet kunnen. Daarnaast hebben wij een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wij leveren alleen de allerbeste kwaliteit maar houden de prijzen toch zo laag mogelijk. Kies daarom voor Compass Pools voor het aanschaffen van zwembad verwarming.

Verschillende soorten zwembad verwarming mogelijk

U zult misschien denken dat een zwembad verwarming zeer veel energie verbruikt, maar met de oplossingen die wij bieden zal u dit zeker meevallen! Wij kunnen u namelijk drie verschillende soorten zwembad verwarming aanbieden die allemaal hun voor- en nadelen hebben. De drie soorten zijn als volgt:

  • Door middel van boiler/CV
  • Door middel van een warmtepomp
  • Door middel van zonnepanelen

Voor de duidelijkheid worden hier onder de verschillende mogelijkheden kort besproken. Zwembad verwarming door middel van een boiler of via de CV is zeer goedkoop in aanschaf, maar is niet zeer energiezuinig. Dit is dus een goede keuze als u er niet al te veel geld in wilt investeren en het zwembad niet heel warm hoeft te worden of als u bijvoorbeeld voornamelijk het wilt gebruiken om wat bij te stoken in de zomermaanden. Als u ook winters lekker warm wilt zwemmen dan is dus een iets minder goede optie. Een duurzamere en milieuvriendelijkere keuze is het laten aanleggen van een warmtepomp. De producten die wij hiervoor verkopen hebben een zeer hoog rendement en hebben daardoor een veel lager energieverbruik dan veel andere methoden. Als u voor deze zwembad verwarming kiest dan bent u dus weliswaar iets meer geld kwijt in de aanschaf maar dit zal zich op de lange termijn zeker terugbetalen omdat uw energierekening lager uit zal vallen. De derde optie is de meest milieuvriendelijke en bovendien ook de meest economische keuze op de lange termijn. U kunt  door ons zwembad verwarming laten installeren die gebruik maakt van een waterpomp die aangedreven zal worden door zonne-energie. Dit kost u dus vrijwel niks in het gebruik en daardoor is dit een zeer goede optie voor de lange termijn. Wij kunnen bovendien alles voor u installeren en daarna zal het u helemaal niks meer kosten. Ook hier gaat uiteraard op dat de aanschaf wel wat meer kost dan sommige andere methoden, maar u zult dit er zeker uithalen op de lange termijn. Voor alle opties die wij u kunnen bieden kunt u het best even rondkijken op onze site of direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste soort zwembad verwarming!

Levenslang genieten van onze producten

Ons bedrijf Compass Pools is al jarenlang wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van zwembaden. Wij gebruiken speciaal door ons ontwikkelde materialen om de zwembaden ijzersterk te maken en er bovendien zeer fraai uit te laten zien. Ook op het gebied van accessoires, bijbehorende artikelen en service zijn wij onovertroffen. Onze keramische zwembaden geven u een leven lang plezier en zijn daarom zeker een zeer goede investering. Wij maken altijd producten op maat en kunnen ook in uw tuin of misschien zelfs in een binnenruimte een prachtig bad aanleggen zodat u hier heerlijk in kunt zwemmen. Wij nemen dus, zoals u al in deze tekst heeft kunnen lezen, ook graag alle randzaken voor onze rekening zoals bijvoorbeeld zwembad verwarming. Door onze jarenlange ervaring in deze branche is bovendien geen opdracht ons te gek en kunnen wij vast ook voor u een droomzwembad op maat maken. Voor een technologisch en esthetisch hoogstaand zwembad zit u bij ons zeker goed. Kijk dus vandaag nog eens rond op onze site om onze vorige projecten te bekijken of neem direct contact op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn