Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Zoekt u een slotenmaker in Utrecht?

Bent u op zoek naar een slotenmaker in Utrecht omdat u zich per ongeluk hebt buitengesloten? Het kan uitermate vervelend zijn. Zeker als het net begint te regenen of omdat u laat in de avond of zelfs in de nacht na een nachtje flink doorhalen thuis komt. Het liefste kruipt u natuurlijk in uw eigen bed. Maar als een sleutel afbreekt in de voordeur of u bent zelfs uw voordeursleutel ergens in een kroeg kwijtgeraakt, dan loopt u tegen flinke problemen aan. Want er is misschien verder niemand thuis en al uw familieleden en vrienden slapen al. Misschien hebt u er niet eens aan gedacht om een kennis bij u in de buurt een reservesleutel te geven. Daarnaast, als dit bijvoorbeeld overdag gebeurt, is de kans groot dat diegene aan het werk is en ook dan moet u uren wachten. Hebt u daar zin en tijd in? Waarschijnlijk niet. U zoekt daarom met spoed naar een slotenmaker in Utrecht dat het slot eenvoudig kan openbreken zonder het slot daarmee te beschadigen. Dat heeft voor u als voordeel dat u vervolgens niet hoeft te investeren in een nieuw slot. Klinkt u dit als muziek in de oren? Vergeet dan niet om onze website, jv-slotenservice.nl, te bookmarken en om het telefoonnummer alvast op te slaan in uw smartphone. Vanzelfsprekend is het te hopen dat u om deze reden nooit een slotenmaker in Utrecht nodig zult hebben. Maar het is natuurlijk wel zo verstandig om dan in ieder geval een back-up te hebben zodat u bij spoed snel geholpen kunt worden!

Deze slotenmaker kent Utrecht op zijn duimpje

Naast spoed zoals het afbreken van een sleutel of totale buitensluiting zijn er diverse andere redenen waarom u wellicht een slotenmaker in Utrecht nodig zou kunnen hebben. We denken aan het herstellen van uw deuren als u het slachtoffer bent geworden van een inbraak maar ook aan het upgraden van slecht beveiligde sloten naar hypermoderne en uiterst veilige sloten zodat u preventief inbraak en dus ook diefstal kunt voorkomen. Wat kan deze slotenmaker in Utrecht u in ieder geval aan garanties geven naast het feit dat hij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaarstaat? We hebben er een handig lijstje van gemaakt dus lees vooral even verder:

  • We brengen geen voorrijkosten in rekening en dat scheelt u al snel 50 euro per afspraak,
  • U krijgt niet te maken met een belcentrale. Geen irritaties want u krijgt direct iemand aan de lijn in plaats van lange wachtrijen en vervelende muziek,
  • Naast een snelle service bent u bij ons geen dief van de portemonnee. Van te voren geven we namelijk duidelijk aan wat de kosten zijn bij de specifieke handelingen die u van de slotenmaker in Utrecht verlangt.

Ook als u vragen hebt dan kunt u spoedig contact met ons opnemen. Naast telefonisch contact staat het u vrij om een e-mail te sturen naar deze slotenmaker in Utrecht.

We staan 24 uur per dag voor u klaar

Misschien zoekt u helemaal niet een slotenmaker in Utrecht maar ergens anders in de Randstad of Noord-Brabant. De kans is aanzienlijk groot dat we u dan wederom kunnen helpen want we hebben diverse vestigingen op diverse locaties in het westen en zuiden van het land. Op de site vindt u een overzichtelijke kaart met al deze locaties inclusief het adres en het telefoonnummer. Dat betekent dat u bij spoed kunt bellen en er binnen een halfuur al een slotenmaker bij u op de stoep staat om u snel en voordelig uit de brand te helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn