Passiefhuis

Innovatief samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit de bouwwereld

Zorg voor een extra gevoel van veiligheid met een bewakingscamera

Beveiliging heeft eigenlijk twee functies. De eerste en primaire functie is natuurlijk het beveiligen van jezelf, je spullen, je woning of je bedrijf. Om deze reden koop je bijvoorbeeld goede sloten en installeer je een alarmsysteem. Helaas zijn er genoeg mensen die menen dat ze recht hebben op jouw spullen en die dus jouw woning of bedrijf willen binnen breken. Om deze mensen te frustreren heb je dus goede sloten nodig. Anders lopen ze immers zomaar naar binnen en gaan ze met jouw spullen aan de haal. Goede sloten dwingt dieven om ook echt in te breken en als je dan ook nog een goed alarmsysteem hebt, dan kun je ze prima afschrikken. Maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen en dus heb je ook te maken met een tweede secundaire functie van beveiliging. Vaak zijn de beveiligingsmaatregelen al voldoende om dieven af te schrikken. Ze laten je woning of bedrijfsruimte dan gelijk links liggen, omdat ze weten dat de plek goed is beveiligd. Probleem is echter dat ze daar vaak pas te laat achter komen. Ze gaan eerst proberen de sloten te forceren en daarna komen ze erachter dat de sloten onbreekbaar zijn. Het is natuurlijk beter om ze daarvoor al af te schrikken. Voor dat doel kun je dus ook een bewakingscamera gebruiken. Deze bewakingscamera heeft daardoor dus ook twee belangrijke functies. De primaire functie is dus niet per se het maken van opnames. Bewakingscamera’s zijn vaak goed zichtbaar en als dieven zien dat er een bewakingscamera hangt, dan kiezen ze uiteraard liever een ander doelwit. Het primaire doel is dus om dieven af te schrikken. Secundair is het maken van opnames. Mochten de dieven toch een poging wagen of hebben ze geen erg in de bewakingscamera, dan maakt de camera opnames van alle activiteiten van de dieven en natuurlijk ook van de dieven zelf. Daarna is het voor de politie een stuk makkelijker om deze dieven op te sporen. Vooral als ze hun gezicht niet bedekken en herkenbare kleding dragen. Met een beetje geluk is de auto met nummerbord waarmee de dieven aan komen rijden zichtbaar, en dan kun je ze uiteraard binnen een mum van tijd opsporen. Een bewakingscamera en beveiliging in het algemeen zorgt ook nog een veilig gevoel. Dus ook dat is een functie van een bewakingscamera. Je voelt je een stuk veiliger, omdat je weet dat dieven minder snel tot actie zullen overgaan. Je hebt immers liever geen mensen aan je huis ook al heb je de beste sloten. Dat is toch altijd een eng idee. Als je ze met een bewakingscamera kunt afschrikken, dan is dat uiteraard des te beter.

Waar kan ik een goede Bewakingscamera kopen?

Mocht je op zoek zijn naar een goede Bewakingscamera, dan kun je terecht op de website van alarmbeveiligingshop24.nl. Hier kun je allerlei artikelen kopen voor het beveiligen van je woning of je bedrijfspand of je garage. Het betreft een webwinkel, dus je kunt het te bestellen artikel gewoon online bestellen. Maar het kan zijn dat je eerst meer informatie wilt. In dat geval kun je uiteraard altijd even contact opnemen om je vragen te stellen. Deze zullen dan door de expert worden beantwoord en deze kan je ook meteen voorzien van advies.

De verschillende merken van alarmbeveiligingshop24

Bij alarmbeveiligingshop24 kun je terecht voor verschillende apparatuur van verschillende merken zoals:

  • Jablotron
  • Smartwares
  • Eminent
  • Elro

Mocht je meer willen weten, dan kun je op de site op elk van deze merken klikken voor meer informatie over de bijbehorende artikelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn